kimia ارسال شده در تیر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 این ماژول ddlx_xtreme_footer رو هر جا گشتم پیدا نکردم از آخر توی یک سایت روسی بود فکر کنم ، دیدمش و روی نسخه 1.3.1 و 1.4.6.2 نصب کردم هر دو جا درست جواب داد فارسی شده گذاشتم حالش رو ببرین . البته من روی پرستای خودم خیلی تغییرات روش انجام دادم www.kimia-khorasan.ir ddlx_xtreme_footer.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 سلام چطوری فارسیش کردی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 سلام چطوری فارسیش کردی ؟ برای چی مشکل داره ؟؟اول روی 1.3.1 نصب کردم و فارسیش کردم بعد مجدد روی 1.4.6.2 نصب کردم من همیشه از یکی از فایل های زبان کپی میزنم و تغییر نام میدم به fa.php بعد هم یا در مدیریت پرستا یا با notpad+ فارسیش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 من نگفتم مشکل داره !!!گفتم چطوری فارسی کردی ؟؟؟کدوم فایل رو ویرایش کردی فارسی شد ؟؟؟من هر چی میگردم تا فارسیش کنم فایلشو پیدا نمی کنم !!ی کمکی کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 فايل هاي زبان هميشه داخل پوشه ماژول مربوطه و فايلي با نام fa.php هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 بله دیدم فایلو ولی وقتی بازش میکنی نیاز به ترجمه نداره ، همش فارسیه ، چیشو باید فارسی کنم ؟این گیجم کرده !!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 بله دیدم فایلو ولی وقتی بازش میکنی نیاز به ترجمه نداره ، همش فارسیه ، چیشو باید فارسی کنم ؟این گیجم کرده !!!! سلام / خوب فارسیه دیگه - من خودم فارسی کردم وقتی نصب کنی باید بری در پیکربندی ماژول لینک ها و صفحاتی رو که میخوای در منوی فوتر قرار بگیره ویرایش کنی وارد پیکربندی ماژول که بشی همه چی رو همونجا میتونی ویرایش کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 مرسی واقعا لطف کردی من اصلا فکر نمیکردم از داخل ماژول میشد فارسیش کرد (چ سوتی خفنی دادم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad69 ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 سلاماین منو پس زمینه رنگی داره چطور میشه پس زمینش و برداشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 نسخه اصلی هست یا فری ؟چون دوتا نسخه داره.سلاماین منو پس زمینه رنگی داره چطور میشه پس زمینش و برداشت؟ از طرق فایل های استایلش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad69 ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 ممنون پسزمینشو تغییر دادم اما یک بیمک به سایت سازنده پایینش هست که تمام فایل هاشو گشتم اما نتونستم پیداش کنم ممکنه بگید دقیقا کجاست اسم لینکش هست Design prestashopسپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad69 ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 اگر امکان دارد من را راهنمایی کنید که از کجای این ماژول می تونم این لینک را حذف کنم یا تغییر بدم Design prestashop ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 سلام توی فایل ddlx_xtreme_footer.tpl ا Design prestashop رو حذف کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi0181 ارسال شده در تیر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 چطور میتونم تو فابل های استایلش تغییر ایجاد کنم.فایل هاش کجا هستن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در تیر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 خیلی عالی بود متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .