moayyedi_h ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 باسلام؛من به دنبال یه قالب با ماژول وبلاگی که دارای کلمات کلیدی پیشرفته باشه هستم،قالب دیجیتال رو که دیدم بلاگ داره ، می خواهم بدونم که آیا دارای کلمات کلیدی و سئو هست یا خیر؟ و همچنین آیا امکان نصب آن بر روی پرستا شاپ ورژن 1.6.1.2 وجود دارد؟ در ضمن اگر مورد مناسب رو هم سراغ داری معرفی نمائید. باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 سلامبلاگ قالب دیجیتال ، یک ماژول رایگان هست که در انجمن موجود است و میتوانید قبل از خرید تست کنید موفق باشید واکنش ها : miladsalehi و holywish 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
beloved1 ارسال شده در دی 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2017 پرستا شاپ کلا قالبهای زیبایی داره و به خاطر همین مساله است که توانسته از فروشگاه سازهای دیگه جلو بیوفته واکنش ها : farzad3620 و holywish 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
holywish ارسال شده در بهمن 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2017 پرستا شاپ کلا قالبهای زیبایی داره و به خاطر همین مساله است که توانسته از فروشگاه سازهای دیگه جلو بیوفته ولی همه قالب هاش خیلی خیلی گرون هستن من خودم دنبال یه قالب ساده رایگان هستم ولی نیست قالب پیش فرض هم که کلا به هم ریختس ... شما میدونید قالب این سایت http://vitna.ir/رو چطور میشه ساخت یا از کجا خرید کرد ؟ واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
holywish ارسال شده در بهمن 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2017 سلام بلاگ قالب دیجیتال ، یک ماژول رایگان هست که در انجمن موجود است و میتوانید قبل از خرید تست کنید موفق باشید سلام درود شما میدونید قالب این سایت http://vitna.ir/رو چطور میشه ساخت یا از کجا خرید کرد ؟ یا قالبی مشابه این قالب که رایگان باشه رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2017 این قالب آریا هست اسمش ، تو بازارچه مبتونید ببینید و خرید کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .