itesalat ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 دوستان عزیز با این ماژول فوق العاده میتونید به راحتی برای بکگرانتدون رنگ یا عکس دلخواه انتخاب کنید سایت من 1.4.6.2 هست و جواب داد خیلیم عالی کار میکنه با یک کلیک رنگ یا عکس دلخواهتونو انتخاب کنید.changebackground.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudiv ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 من هر تغییری میدم اصلا هیچ اتفاقی نمی افته! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 كامپايل رو بايد روشن كنيدكش مرورگر رو هم پاك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bimisagh ارسال شده در مرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2014 دوستان من خیلی اطلاعات راجبش ندارممیشه یه کمکی کنید ک دقیقا باید چطور از این فایل استفاده کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2014 ماژول هست دیگه دانلود کنید و از قسمت ماژول ها فایل زیپ رو نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .