mohammad ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 عدم نمایش تصلویر کالاهامن بعد بروز رسانی به 1.4 و کلی مشکلات و .....آخرین مشکل بوجود آمده اینه که عکس کالا ها در وب سایت نمایش داده نمیشه !عکس ها در کنترل پنل میشه دید اما داخل سایت خیر .در تنظیمات > تصویر > انتقال تصویر رو زدم بازم درست نشد . لطفا راهنمایی فرمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 ابزار هامولد .htaccess رو به روز كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 اگر نتیجه نگرفتید. به تنظیمات - تصاویر برید و ایجاد دوباره بند انگشتیها را کلیک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad ارسال شده در تیر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 من این کارو کردم و قبلا هم انجام داده بودم اما نشدمن خودم دو تا احتمال می دم 1) ناسازگاری قالب2) پرمیشن فولدر Pلطفا کمک کنید وب سایت من با کلی بازدید کننده و مشتری چندین ماه تعطیل شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 شما آدرس سایتت رو اینجا بذار تا بهتر بشه نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad ارسال شده در تیر 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 valasan.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 شما توی css دست بردی؟ اطلاعات قسمت مدیریت رو برای من پیغام خصوصیکن ببینیم میشه کاری کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad ارسال شده در تیر 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 دوستان با عرض خسته نباشید من موفق شدم بعد از دو ماه تلاش بروز رسانی رو کامل کنم .مشکل این بود .ابتدا باید فولدر P رو کپی کنید .بعد .htaccess رو بروز کنید .بعد کل شاخه ها و زیر شاخه های img/p رو به پرمیشن 777 تغییر دهید .بعد تصویر>انتقال تصاویردوستان دلم خیلی پره . من کل مراحل رو خودم یکی یکی تست کردم چون در توضیحات بروزرسانی خیلی کلی گفته بودید .اگه شد یه روز کلی نکته انتشار خواهم داد .البته یک مشکل برخورد کردم اینم برند هامه . برند ها تو homepage نمایش داده میشه اما رو بلاکش کلیک می کنم دیفالتشو نشون میده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 فكر نكنم اينا جزو نكته باشه عزيز پوشه IMG طبق آموزش نصب خود پوشه و زير پوشه هاش بايد اين دسترسي رو داشته باشن و تنها همين رو رعايت نكرديد و به بقيه هم نيازي نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 دسترسی پوشهةا در مرحله دوم نصب / بهروز رسانی بررسی میشه. احتمال میدم شما در این مرحله بدون توجه به پیغام خطا به نصب ادامه دادید!دوست عزیز کسی در این انجمن ادعای متخصص پرستاشاپ بودن رو نداره. هرکس آموزشی رو تهیه کرده برای کمک به دیگران و کم شدن سؤالات بوده. خوشحال میشم اگر شما متوجه اشکالات این آموزش شدید آموزش کامل تر رو در اختیار بقیه دوستان بذارید. مطمئن هستم برای این کار باید وقت صرف کنید و شاید سختتون باشه و هرگز این کار رو انجام ندید.فراموش نکنید اینجا یک انجمن هست نه یک سایت خدماتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .