mrali1234 ارسال شده در شهریور 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2017 دوست عزیز برای 1.6.12 جواب نمی ده؟ انجام دادم عمل نکرد برای من هم کار نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrali1234 ارسال شده در شهریور 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2017 چطور میشه در قسمت توضیحات محصول منوی کشویی برای باز شدن توضیحات روی یک کلمه خاص ایجاد کرد مثلا +سایز +امکانات اضافی +نقشه روی هر کلمه کلیک کنند و زیرش کشویی باز بشه و توضیحات داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 برای این کار باید قالبتون چنین امکانی رو داشته باشه. کلا میشه گفت کار نسبتا سختی هست بخواهید در توضیحاتتون چنین چیزهایی داشته باشید چرا که در بخش توضیحات هوک وجود نداره و نمیشه براش ماژول نوشت واکنش ها : mrali1234 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrali1234 ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 برای این کار باید قالبتون چنین امکانی رو داشته باشه. کلا میشه گفت کار نسبتا سختی هست بخواهید در توضیحاتتون چنین چیزهایی داشته باشید چرا که در بخش توضیحات هوک وجود نداره و نمیشه براش ماژول نوشت ممنون البته بصورت کد در ادیتور های جاهای دیگه این مورد رو دیدم کد spoiler نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 خب عرض کردم سخته با توجه به امکانات پرستاشاپ گفتم. وگرنه راه های مختلفی وجود داره واکنش ها : mrali1234 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shabro ارسال شده در آبان 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2017 با دانلود ایدتور و قرار دادن در پوشه js و خالی کردن مرورگر کلا ادیتور محصول پاک شده و چیزی قابل استفاده نیست نسخه پرستاشاپ : 1.6.12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shabro ارسال شده در آبان 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2017 بعد از پاک کردن فایل دوباره ادیتور ساده قبلی برگشت نسخه سازگار برای 1.6.12 موجود هست؟ واقعا لازم دارم اینو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2017 نسخه سازگار با پرستاشاپ 1.6.1.12 به بالا فایل زیر رو دانلود کنید ، از حالت فشرده خارج و در پوشه js موجود در روت اصلی کپی کنید و سپس کش مرورگرتون رو خالی کنید rtl.zip واکنش ها : Shabro 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam10002 ارسال شده در بهمن 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2017 سلام من یک متن را با کد H2 قرار میدهم به دلیل اهمیت برای سئو و جستجو ها و برای زیباتر شدن متن با استفاده از فونت ، فونتش را به شماره کوچکتری تغییر میدهم! آیا این کار تاثیری روی سئو و عملکرد ان دارد و یا بی ربط هست این تغییر فونت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در تیر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2018 متاسفانه برای من جواب نداد و هیچ تغییراتی ایجاد نشد . نمیدونم چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در تیر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2018 نسخه سازگار با پرستاشاپ 1.6.1.12 به بالا فایل زیر رو دانلود کنید ، از حالت فشرده خارج و در پوشه js موجود در روت اصلی کپی کنید و سپس کش مرورگرتون رو خالی کنید برای من جواب نداد نمیدونم چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Drow-Ranger ارسال شده در مرداد 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2018 ادیتور فلورا هم میشه برای پرستا شاپ ریخت ؟ آیا پلاگینش وجود داره ؟ من با این ادیتور خیلی راحت ترم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadrahmani74 ارسال شده در دی 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2018 سلام چطوری دکمه حذف قالب بندی اضافه کنم ؟!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Abnoosthes ارسال شده در دی 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2018 سلام.وقت بخیر ممنون میشم درباره لوگو و نحوه جابجایی اون درقالب بیشتر راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadrahmani74 ارسال شده در دی 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2018 سلام چطوری دکمه حذف قالب بندی اضافه کنم ؟!!!!!!! up............... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در شهریور 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2019 چرا قسمت ادیتور پرستاشاپ 1.6 اسکرول متن نداره ؟ یعنی اگه 300 خط متن توضیحات باشه ، نمیشه اسکرول کرد !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2019 میتونید برای شخصی سازی ادیتورتون تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m2ma ارسال شده در دی 14، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2020 سلام هنوز میشه از اون فایل js استفاده کرد؟ توی پوشه js ها یه rtl.js بود اونون حذف کردم با این جایگزین کردم نمیدونم اونم باید باشه یا نه! دوتا سوال دیگه 1. ماژول یا روش بهتری هم هست برای بهبود ادیتور؟ چون هنوز بطور کامل این روش js رو تست نکردم 2. آیا جداکننده هم داره اگه نه چطور میشه اضافه کرد چنین چیزی رو؟ تصویرش رو پیوست میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m2ma ارسال شده در دی 24، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2020 پاسخی نبود؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m2ma ارسال شده در دی 24، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2020 پاسخی نبود؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m2ma ارسال شده در دی 29، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2020 --بالا--- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m2ma ارسال شده در بهمن 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2020 پایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m2ma ارسال شده در بهمن 12، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2020 چپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2020 لطفا از اسال پست اسپم خودداری کنید اگر از نسخه 1.6 استفاده می کنید بله جواب میده البته ماژول هایی هم برای جایگزینی ادیتور پرستاشاپ با ادیتوری قدرتمندتر وجود داره برای ایجاد خط در ادیتور، کلیک روی "کد منبع" و درج کد زیر در قسمت مورد نظر هست: <hr/> واکنش ها : m2ma 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .