tenderboy ارسال شده در تیر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2016 سلامدوستان از کجا میشه قسمت وضعیت تو هر محصول که گزینه های : جدید،استفاده شده ، تعمیری را تغییر داد ؟مثلا توقف تولید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2016 سلامدوستان از کجا میشه قسمت وضعیت تو هر محصول که گزینه های : جدید،استفاده شده ، تعمیری را تغییر داد ؟مثلا توقف تولید سلام.به این گزینه ها چیزی نمی تونید اضافه کنید. اما می تونید از بخش ترجمه ها مثلا تعمیری رو به توقف تولید تغییر بدید.موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avinbuy ارسال شده در مهر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2017 با سلام میشه بفرمایید چطوری میشه این قسمت ترجمه که میفرمایید رو پیدا کرد و انجام داد این کار رو؟ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام از بخش بومی سازی>> ترجمه ها، نوع ترجمه را روی ترجمه بخش مدیریت و زبان را فارسی انتخاب و ذخیره کنید.در صفحه باز شده روی گزینه بستن تمام مجموعه فیلدها دوبار کلیک کنید وبعد cntrl+f5را بزنید و عبارت مورد نظرتون را جستجو و ترجمه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avinbuy ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام از بخش بومی سازی>> ترجمه ها، نوع ترجمه را روی ترجمه بخش مدیریت و زبان را فارسی انتخاب و ذخیره کنید.در صفحه باز شده روی گزینه بستن تمام مجموعه فیلدها دوبار کلیک کنید وبعد cntrl+f5را بزنید و عبارت مورد نظرتون را جستجو و ترجمه کنید. متشکرم این کار رو انجام دادم در قسمت محصول میاد ولی بعد در قسمت نمایش میزنه محصول جدید یا تعمیری و...در قسمت نمایش تغییری نمیکنه در قسمت ثبت محصول تغییر میده لطف میکنید راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 سلام ترجمه رو بخش کاربری هم انجام بدید. از مسیری که همکارم گفتن بجای بخش مدیریت، بخش کاربری رو انتخاب کنید و گزینه های مورد نظرتون رو جستجو و تغییر بدید. موفق باشید. واکنش ها : tenderboy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avinbuy ارسال شده در مهر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 سلام ترجمه رو بخش کاربری هم انجام بدید. از مسیری که همکارم گفتن بجای بخش مدیریت، بخش کاربری رو انتخاب کنید و گزینه های مورد نظرتون رو جستجو و تغییر بدید. موفق باشید. سلام متشکر از کمکتون ولی در بخش کاربری وقتی سرچ میکنم چیزی به عنوان وضعیت یا حتی تعمیری یا جدید یا.. وجود نداره میشه بگید دقیقا چیو رو پیدا کنم و تغییر بدم به مقداری که دلم میخواد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 سلام حتمادر صفحه باز شده روی گزینه بستن تمام مجموعه فیلدها دوبار کلیک کنید و بعد ctrl + F را بزنید. الان من تست کردم و ترجمه شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avinbuy ارسال شده در مهر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 سلام متشکر از کمکتون ولی در بخش کاربری وقتی سرچ میکنم چیزی به عنوان وضعیت یا حتی تعمیری یا جدید یا.. وجود نداره میشه بگید دقیقا چیو رو پیدا کنم و تغییر بدم به مقداری که دلم میخواد؟ شرمنده تمام فیلدها رو باز کردم پیدا کردم ممنون از کمکتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .