iimmaann ارسال شده در تیر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2016 با سلام خدمت دوستاندر هنگام وارد کردن محصول در بخش مدیریت و یا اصلاح کردن یک محصول در مدیریت هیچ گونه مشکل و ارور وجود ندارد اما در سایت وقتی رو یک محصول کلیک میکنیم تا اطلاعات و مشخصات محصول را ببینیم با ارور 404 مواجه میشیم همان طور که در پیوست میتونید ببینید.خیلی ممنون میشم کسی از دوستان بتونه برای این مشکل راه حلی بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در تیر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 با سلام خدمت دوستاندر هنگام وارد کردن محصول در بخش مدیریت و یا اصلاح کردن یک محصول در مدیریت هیچ گونه مشکل و ارور وجود ندارد اما در سایت وقتی رو یک محصول کلیک میکنیم تا اطلاعات و مشخصات محصول را ببینیم با ارور 404 مواجه میشیم همان طور که در پیوست میتونید ببینید.خیلی ممنون میشم کسی از دوستان بتونه برای این مشکل راه حلی بده کسی از دوستان نمیدونه چجوری این مشکل رفع میشه ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 سلامدر صفحه سئو و urlها ، روی دکمه ذخیره کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arta ارسال شده در دی 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2016 سلام من هم اين مشكل را دارم با كليك روي محصول ارور 404 مياد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2016 ممکنه هاستتون با URL آشنا مشکل داشته باشه. یکبار URL آشنا رو از بخش تنظیمات - سئو و URL ها غیر فعال کنید ببینید مشکل 404 حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moriteza ارسال شده در بهمن 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2017 من چند بار نسخه رو از سایتتون دانلود کردم و نصب کردم و همین مشکل رو داشت و با حذف url آشنا درست شد. البته پیدا کردنش یه مقدار سخت بود چون لیست بالا بلندی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .