iimmaann ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 با سلام جوری میشه برای تایید نماد اعتماد در صفحه اصلی سایت متاتگ مورد نظر سایت اینماد را اضافه کرد ؟من در ماژول مدیریت قالب یه بحش دارم به نام اینماد و اونجا دو قسمت به نام کد متاتگ اینماد و html اینماد وجود داره(شکل پیوست)تو این قسمت ها باید متاتگ برای تاییده فنی اضافه کنم یه فایل های ارسالی از سایت اینماد را ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 سلام دوست عزیزدر سیستم جدید اینماد فایلی ارسال نمی شود. شما فقط باید کد مربوطه رو در مدیریت قالب تون وارد کنین یا از ماژول های نماد استفاده کنین و کد رو در ماژول قرار بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در تیر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام دوست عزیزدر سیستم جدید اینماد فایلی ارسال نمی شود. شما فقط باید کد مربوطه رو در مدیریت قالب تون وارد کنین یا از ماژول های نماد استفاده کنین و کد رو در ماژول قرار بدینبا تشکر از شما ولی چجوری میشه تاییده فنی نماد اعتماد گرفت ؟؟؟؟ (شکل پیوست ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در تیر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 با تشکر از شما ولی چجوری میشه تاییده فنی نماد اعتماد گرفت ؟؟؟؟ (شکل پیوست ) کسی نیست یاری کند ؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 کسی نیست یاری کند ؟؟؟؟؟؟ همونظور که اینماد توضیح داده یک فایل txt خالی ایجاد کنید با همون نامی که اینماد اعلام کرده و در هاستتون بارگزاری کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rabix ارسال شده در تیر 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2017 آقا جوابی نیست چجوری باید تاییدیه فنی گرفت رو قالب سهند !!!!! یعنی نمیشه مسخرس واقعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shabro ارسال شده در تیر 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2017 آقا جوابی نیست چجوری باید تاییدیه فنی گرفت رو قالب سهند !!!!! یعنی نمیشه مسخرس واقعا احتمالا شما مدت زیادی نیست که با پرستاشاپ کار می کنید شما از طریق پنل هاستتون یه فایل هم اسم فایلی که بهتون دادن میسازین و در پوشه public_html قرار میدین و اون قسمت رو تایید می کنید اون کد متاتگ رو در قسمت متا ی صفحه اصلیتون قرار میدید و تایید می کنید و در آخر عنوان اصلی سایتتون رو به اون عبارت که براتون مشخص شده رو جایگزین عنوان اصلی می کنین و بعد از اینکه تایید رو گرفتین دوباره همون عنوان اصلی رو قرار میدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2017 برای تایید فنی نیاز دارید یک سری کارها رو انجام بدید . من دقیقاً نمیدونم در چه مرحله از کار هستید . اگر هنوز موفق به گرفتن نماد نشدید ، مرحله ای که گیر کرده اید رو اعلام نمائد تا به شما کمک کنم . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .