reza914 ارسال شده در تیر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 من قالب الکترومارکت رو یکسال پیش نصب کردم و الان نسخه های جدید پرستشاپ منتشر شده که من میخواستم نسخه جدیدشو نصب کنم.با توجه به حجیم بودن سایتم چطوری میتونم آپدیت رو انجام بدم بدون اینکه داده های فروشگاهم پاک شه یا آسیبی ببینند؟ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 من قالب الکترومارکت رو یکسال پیش نصب کردم و الان نسخه های جدید پرستشاپ منتشر شده که من میخواستم نسخه جدیدشو نصب کنم.با توجه به حجیم بودن سایتم چطوری میتونم آپدیت رو انجام بدم بدون اینکه داده های فروشگاهم پاک شه یا آسیبی ببینند؟ممنون.با سلام خدمت دوست عزیزاول از اطلاعات هاستتون بک آپ بگیرید بعد با استفاده از ماژول یک کلیک برای آپدیت ، بروزرسانی رو بصورت اتوماتیک انجام بدید. در صورتی که بعد از آپدیت به مشکل برخوردید و نتونستین مشکل رو حل کنین بک آپ رو برگردونین تا اطلاعاتتون به حالت قبل برگرده. نحوه کار با ماژول آپدیت رو هم میتونین با جستجو در انجمن مطالعه کنین واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .