MojiOS ارسال شده در تیر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2012 دوستان من یه سری مشکل دارم.اول اینکه استان های فروشگاه مثل آذربایجان شرقی یا تهران توی کشور آرژانتین هستن و تو لیستش ایران رو نداره.دوم اینکه ماژول پرداخت از طریق فیش بانکی رو فعال کردم ولی توی قسمت پرداخت نشونش نمیده و فقط پرداخت در محل هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2012 حتی نسخه انگلیسی هم کشور ایران رو داره! یا خودتون پاک کردید یا این که بد نصب شده که بعید میدونم(پرستاشاپ یا نصب نمیشه یا کامل نصب میشه).شما اگر کشور ایران رو ندارید خودتون ایجاد کنید.کد ایزو هم 112 هست.برای فعال شدن ماژول باید در تب پرداخت کنار ایران ماژول مورد نظر رو تیک بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2012 نوع نمايش اون قسمت روي 50 تنظيم شده شما تعداد نمايش رو روي 300 بزار و دكمه فيلتر بزن ايران رو مي بيني! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MojiOS ارسال شده در تیر 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 ببینید از بخش حمل، استان ها، به طور مثال آذربایجان شرقی که میری فقط این کشور ها هست:آرژانتینآمریکااندونزیایتالیامکزیکژاپنکانادا در صورتی که از همون قسمت حمل، توی کشور ها همه کشورها وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 شما پرستاشاپ رو از این انجمن دانلود کردید؟وارد کشور ایران بشید و گزینه استان رو براش فعال کنید.شامل استان: بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .