Softday ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 سلام من عكس كوچك بند انگشتي رو تغيير دادم و اپلود كردم و نوشت با موفقيت انجام شد و تصوير اپلود شد ولي تو خود سايت تغيير اعمال نشده و زده تصوير موجود نيستكش كارايي رو پاك كردم كش مرورگر خودمم پاك كردم ولي بازم نمايش نميده مشكل كجاست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 سلام من عكس كوچك بند انگشتي رو تغيير دادم و اپلود كردم و نوشت با موفقيت انجام شد و تصوير اپلود شد ولي تو خود سايت تغيير اعمال نشده و زده تصوير موجود نيستكش كارايي رو پاك كردم كش مرورگر خودمم پاك كردم ولي بازم نمايش نميده مشكل كجاست؟؟ سلام.اینم امتحان کنید:به منوی تنظیمات >> تصاویر برید، پایین صفحه روی دکمه "ایجاد دوباره بندانگشتی ها " کلیک کنید. موفق باشید واکنش ها : Softday 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Softday ارسال شده در مرداد 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 امتحان كردم بعد رفتم عكس رو اپلود كردم ولي چيزي نمايش نداد و نوشت عكس موجود نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 ادرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Softday ارسال شده در مرداد 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 Http://lckala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2016 با طراح قالب تماس بگیرید ، احتمالا ایراد از قالب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .