sepahan ارسال شده در تیر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2012 آیا اماری که در قسمت مدیریت نشون داده میشه راجع به بازدید کنندهها صحیح هستند؟و آیا اگه مثلا بازدید امروز من 100 نفر باشه ممکنه یک نفر 100 بار سایت را باز کرده باشه یا آی پی ملاکه؟راستی کلمات کلیدی موتور جستجو در این قسمت من فکر میکنم که کلماتی هستند که کاربر سرچ کرده و به سایت ما رسیده آیا اینطور هست؟من برای تست یک کلمه تو گوگل سرچ کردم و به سایتم رسیدم اما تو این قسمت تغییری ایجاد نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roban-soorati ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 آمارگیر نصب شدهروی پرستا اصلا دقیق نیستنمیدونم آمارگیر من مشکل داره یا کلااگر علاوه بر آمارگیر خود پرستا یه آمارگیر دیگه هم نصب کنین متوجه تفاوت زیادش میشین راستی یه آمارگیر خوب به من معرفی کنین که بازدید تمام صفحات رو نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 آمار گير پرستا از دقيق ترين آمارگيري هايي هستن كه تا به حال ديدم تست هاي جعلي با اي پي خودتون ملاك نيستبازديد ربات ملاك نيست و ...... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2012 دوستان عزیز آمارگیرهای دیگه فقط تعداد بازدید رو به شما نشون میدن اما آمارگیر پرستا یک آمار فوق العاده دقیق به شما میده و به هیچ وجه نمیشه بهش کلک زد! (البته به غیر از تغییر آی پی :دی)آی پی مدیریت در هر بار ورود ثبت میشه و اگه با همون آی پی بخواد ببینه آمارشو میتونه ببره بالا یا نه مطمئنا نمیتونه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .