kamrava ارسال شده در مرداد 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2016 سلام چطور میتونم قیمت تمام اجناس رو تغییر بدم ؟ توی فروشگاه من حدود ۱۲۰۰ قلم جنس داریم. حالا چطور میتونم مثلا همه ۲۰٪ از قیمت همه اجناس کم کنم؟ (قیمت تخفیف نمیخوام ها - از خود قیمت اصلی میخوام کم کنم) ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamrava ارسال شده در مرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 دوستان ممکنه کمک کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 سلام بر شما.راه دیگه ای جز تخفیف نداره و باید یکی یکی قیمت ها رو تغییر بدید. موفق باشید واکنش ها : kamrava 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamrava ارسال شده در مرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 سلام بر شما.راه دیگه ای جز تخفیف نداره و باید یکی یکی قیمت ها رو تغییر بدید. موفق باشیدممنون بابت پاسخ. من دستور SQL زیر رو هم توی phpmyadmin زدم و قیمت ها توی خود صفحهی phpmyadmin عوض میشه ولی تو فروشگاه نه! خیلی عجیبه! UPDATE ps_product_shop SET price = price*0.1 UPDATE ps_product SET price = price*0.1 (البته توی دستور فوق هدف من این بوده که قیمت محصولات رو از ریال به تومان تبدیل کنم. واسه همین اومدم قیمت ها رو در 0.1 ضرب کردم)ایدهای ندارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad-i ارسال شده در آذر 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2018 سلام چطور میتونم قیمت تمام اجناس رو تغییر بدم ؟ توی فروشگاه من حدود ۱۲۰۰ قلم جنس داریم. حالا چطور میتونم مثلا همه ۲۰٪ از قیمت همه اجناس کم کنم؟ (قیمت تخفیف نمیخوام ها - از خود قیمت اصلی میخوام کم کنم) ممنون میشم راهنمایی کنید. سلام بر شما. راه دیگه ای جز تخفیف نداره و باید یکی یکی قیمت ها رو تغییر بدید. موفق باشید http://ipresta.ir/forum/topic/11435-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .