koroshcomputer ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 با سلاممن تعدادی محصول ثبت کردم و در قسمت انبار تعداد محصولات رو اضافه کردمبعد از چند وقت و فروش محصولات داخل انبار زده 32 عدد جنس موجوده ولی اجازه فروش نمیده و داخل سایت میزنه ناموجودهدر قسمت کاتالوگ زده تعداد 0 .ولی توی انبار فیزیکیم تعداد 32 عدد موجود دارممشکل از کجاست ؟چیکار باید بکنم ؟خیلی از محصولات این مشکل رو پیدا کردنبیشتر برای محصولات پرفروش این مشکل پیش اومده با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 تعداد موجودی انبار و تعداد موجودی که در هنگام وارد کردن محصول در پرستاشاپ تعیین میکنید باید با هم هماهنگ باشد . اگر از انبارتون جنسی کم میشه ، باید در پرستاشاپ هم از موجودی انبار اون جنس کم کنید و برعکس . راه حل اینه وارد ویرایش محصولات بشین و موجودیشون رو افزایش بدین یا میتونید از بخش تنظیمات / محصولات ، مدیریت موجودی رو کلا غیرفعال کنید تا بدون توجه به موجودی بشه سفارش ثبت کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 تعداد موجودی انبار و تعداد موجودی که در هنگام وارد کردن محصول در پرستاشاپ تعیین میکنید باید با هم هماهنگ باشد . اگر از انبارتون جنسی کم میشه ، باید در پرستاشاپ هم از موجودی انبار اون جنس کم کنید و برعکس . راه حل اینه وارد ویرایش محصولات بشین و موجودیشون رو افزایش بدین یا میتونید از بخش تنظیمات / محصولات ، مدیریت موجودی رو کلا غیرفعال کنید تا بدون توجه به موجودی بشه سفارش ثبت کردبا تشکر از پاسخ شمااما من یک جنس رو بدون خرید از فروشگاه کم یا یک جنس رو بدون ثبت در فروشگاه از انبار کم نکردم تعدادی که در فروشگاه وارد کردم به همون تعداد در انبار فیزیکیم قرار دادم پس عملا نباید مشکلی باشه بعد از خرید این اتفاق براش پیش میاد حتی الان هم که 30 جنس داره داخل انبار فیزیکی داخل مدیریت انبار هم 30 عدد کالا هاست اما برای فروش نمیزاره !اگر راهی به ذهنتون میرسه بگید .با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 محصولات شما ترکیب دارن ؟ یک لینک از محصولتون لطف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2016 http://shopac.ir/ua/0.png این عکس برای نمونه ارسال کردم خودتون ببینید .http://tituo.ir/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=3457&submit_search=اینم لینک همون محصولبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 کسی نیست کمک کنهدیدید تمامی محصولات داره اینطوری میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 چرا تمام مقادیر در کاتالوگ صفره؟ شما وقتی محصول رو ایجاد می کنید باید در تب مقادیر مدیریت پیشرفته موجودی و گزینه دوم رو تیک بزنید تا محصولا ت فیزیکی (انبار) و کاتالوگ به صورت همگام باشند. این کار رو انجام دادید یا به صورت دستی مقدار می دید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 دوستان من زیاد حرفه ای نیستم ولی شاید مربوط به اون بخشی باشه که گرداننده (مدیر) تعیین می کنه که از فلان تعداد کالا به پایین نشون داده بشه که کالایی موجود نیست یا ... البته این تنها یک حدس و گمان هست و کاملا ممکنه نامربوط باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 سلام خدمت همه 1 - از بیس از مدیریت موجودی پیشرفته استفاده شده 2 - تمامی محصولات اگر فروش پایین داشته باشند خوبه و زمانی خراب میشه که فروشش زیاد باشه3 - اون مقدار برای نمایش نیست برای اعلام از طریق ایمیل به شما می باشد که محصول رو به انبار اضافه کنید .4 - تازه گی همه محصولات به این حالت در اومد5 - اگر بیای موجودی انبار رو صفر کنی و بعد بیای دوباره بهش موجودی بدی میاد اون 30 عدد کالا رو دوباره به انبار بدهکارت میکنه ( شما 30 عدد کالا داخل انبار دارید میای موجودی رو کاهش میدی و دوباره بهش 31 عدد کالا میدی در حالت کاتالوگ میاد 1 عدد نمایش میده و اون 30 عدد قبلی در انبار قفل می مونه )6 - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در شهریور 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2016 آقا فکر کنم این باگ در پرستا باشه دوستان شما هم انبار خود رو چک کنید و اطلاع دهید ببینیم اگر برای همه اینطوره اطلاع رسانی کنیم تا مدیران پرستا این مشکل رو رفع کنن .برای تست اول مدیریت موجودی رو چک کنید بعد بیاین داخل کاتالوگ تعداد رو چک کنید .اگر حتی یک محصول شما هم مثل من بود هم اعلام کنید .اگر هم فروش زیر 500 عدد از یک محصول دارید هم چک کنید .اگر هم درست بود بگید تا من هم برای حل مشکل خودم راه چاره ای پیداکنم .با تشکر از همه شما دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در تیر 7، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2018 سلام دوستان من بعد از چند وقت این پست خودم رو دیدم و با خودم گفتم علتش رو هم بنویسم شاید کسی به این درد دچار شد . خوب ما یکسری فاکتور مرجوعی داشتیم و یکسری فاکتور نرسیده به مشتری که انبار بصورت امانت محصول رو پیش خودش نگه میداشت و به این خاطر داخل کاتالوگ و سایت میگفت صفر و در انبار بطور مثال میگفت 10 باقی مانده داری ارادتمند همه امیدوارم که خوب توضیح داده باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeiiid68 ارسال شده در آبان 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2018 دقیقا منم همین مشکل رو دارم. لطفا کسانی که بلدند بیان راهنمایی کنن مرسی نرم افزار crm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 9، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2018 سلام دقیقا مشکلت رو مطرح کن تا بهتر بتونیم کمکت کنیم و در ضمن یکسری خودم توضیحات دادم رفع بابت مشکل ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .