*عیسی* ارسال شده در مرداد 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2016 درود من از قالب default استفاده کردم. وقتی بیش از 8 محصول وارد کردم متوجه شدم که محصول های اولیه تو سایت نشون داده نمیشه.1- راهی هست که تعداد محصولات نمایش داده شده در صفحه اصلی رو بالا ببرم؟ (از قسمت تنظیمات > محصولات > محصولات در هر صفحه رو زیاد کردم اما کار نکرد! )2- راهی هست که سایر محصول ها در صفحه های 2 و 3 و ... بیان؟ یعنی بالای سایت عبارت صفحه 1 و 2 و ... وجود داشته باشه. تشکر واکنش ها : faradost 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faradost ارسال شده در مرداد 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2016 با سلام دقیقا سوال دوستمون سوال من هم هست ممنون میشم من رو راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2016 از طریق ماژول محصولات پرطرفدار میتونید تعداد رو زیاد کنید واکنش ها : *عیسی* 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faradost ارسال شده در مرداد 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2016 با سلام از ماژول محصولات جدید تعداد رو زیاد کردم جواب داد ممنون واکنش ها : *عیسی* 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*عیسی* ارسال شده در مرداد 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 خیلی ممنون از دوستان برای جوابشون. منم با این ماژول محصولات جدید تونستم به جواب سوال 1 خودم برسم. اما در مورد سوال 2 راهی هست؟ ماژولی هست که صفحه 1و2و... به بالای صفحه اصلی اضافه کنه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2016 سلام به صورت رایگان فکر نکنم باشه با هزینه باید در سایتهای خارجی بگردید احتمالا وجود داره پیروز باشید. واکنش ها : *عیسی* 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2016 ماژولی هست که صفحه 1و2و... به بالای صفحه اصلی اضافه کنه؟ممنونمگه وبلاگ میخواین بزنید ؟ برای اینکار میتونید از ووکامرس استفاده کنید که پایین یا بالای صفحه شماره بندازه واکنش ها : *عیسی* 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*عیسی* ارسال شده در شهریور 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 مگه وبلاگ میخواین بزنید ؟ برای اینکار میتونید از ووکامرس استفاده کنید که پایین یا بالای صفحه شماره بندازهوبلاگ؟! سایت های معروفی مثل پی 30 دانلود هم این کارو میکنن. اگه محصولات زیاد باشه باید صفحه بندی بشه دیگه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 سایت پی سی دانلود مگر سایت فروشگاهیه دوست من؟ شما دیجیکالا، موزاندو، بامیلو و ... رو ببینید کدومشون صفحه بندی دارن توی صفحه اول؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .