nasimparsi ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 با درود و خسته نباشید دوستان گرامی اگر ممکنه سرعت بالا اومدن این تارنما (وبسایت) رو آزمایش کنید. مشکلی که هست اینه که اگر صفحه اصلی سایت رو باز کنیم یک درگ نزدیک به 5 ثانیه ای وجود داره تا اسلایدر و .. بالا بیاد و گاهی عکس اسلایدر دوتایی می شه و دو اسلاید در همون آغاز کار بالا میاد و اگر صفحه ی کالاها رو باز کنیم لوگو و بخش های بالایی سایت لود می شه ولی بخش های نوار سمت راست و نوشته ها درباره ی کالاو .. منوی سمت چپ بالا نمیاد و لود نمی شه از دو تا چیز روی سایت استفاده کردم و کدشون روی توی قالب جا دادم1- آمارگیر وبگذر2- گفتگوی زنده و آنلاین zopim.com به نظرتون مشکل از چیه و چطور می شه این مشکل رو حل کرد نشانی تارنما: فروشگاه چیستا الکترونیک با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 سلام بر شما.من سایت شما رو باز کردم و تاخیر 30 ثانیه ندیدم که میگیدو برای صفحه محصول هم اونطوری که میگید تاخیر نداره به اضافه اینکه مثلا ستون راست (محصول جدید) باید صفحه اسکرول بخوره تا نمایش داده بشه.شاید مشکل از سرعت اینترنت شما باشه. واکنش ها : nasimparsi و koroshcomputer 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 سلام بر شما.من سایت شما رو باز کردم و تاخیر 30 ثانیه ندیدم که میگیدو برای صفحه محصول هم اونطوری که میگید تاخیر نداره به اضافه اینکه مثلا ستون راست (محصول جدید) باید صفحه اسکرول بخوره تا نمایش داده بشه.شاید مشکل از سرعت اینترنت شما باشه. بله برای همین می خواستم چند تن از دوستان دیگه هم آزمایش کنند. چون خودم شک دارم که واقعا از سرعت سایت باشه یا از سرعت اینترنت یا مشکل هاست هست یا کدهایی که گذاشته شده و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2016 سلام دوست عزیزسرعت لود به خاطر zopim هست واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2016 سلام دوست عزیزسرعت لود به خاطر zopim هست جایگزین بهتر و سبک تری نداره این گفتگوی زنده ی آنلاین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2016 جایگزین بهتر و سبک تری نداره این گفتگوی زنده ی آنلاین؟ من از live chat استفاده می کنم . آموزش نصبش در انجمن هست واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در شهریور 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2016 مشکلی خاصی ندارید .مشکل اصلی از مرورگر هستش که شما استفاده می کنید من خودم با همچین مشکلی مواجه شدم که میگید .با یک مرورگر دیگه داخل سیستم خودتون چک کنید ( به شرطی که اینترنت یک مگابایت حداقل داشته باشید )این اتفاق معمولاً زمانی پیش میاد که روی مرورگر بیش از اندازه افزونه دارید یا مرورگر شما در حال آبدیت می باشد واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .