mohammad ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 دوستان مشتریان همگی این مشکل را دارند که در سرچ باکس بالا ار کلمه که جستجو میکنند پیدا نمیشه .مثلا عین کلمه عنوان کالا رو داخل باکس قرار می دهیم اما هیچ چیزی نمایش داده نمیشه .لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم با این مشکلبعد یه مشکل دیگه من با فایر فاکس کار می کنم , هنگام وارد کردن توضیحات کالا در کنترل پنل نشانگر موس روشن نمیشه برای تایپ حتما در هر سایز از زوم باشه یا باید zoom in بکنم یا zoom out تا کرسر روشن بشه اعصاابمو ریخته بهم با نسخه قبلی این مشکل رو نداشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 در مورد اول مشكلي نيست و حتي مي تونيد خودكار پر كن رو هم از تنظيمات و جستجو روشن كنيد در مورد دوم بارها پاسخ داده شده اين مشكل از تنها نسخه نهايي مرورگر فايرفاكس 11 استنسخه نهايي 12 آمده و دانلود و نصب نماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 اکثراً دوستان فروشگاه دار از نوار منوی افقی بالای صفحه استفاده می کنن و توی اون فیلد جستجو رو قرار میدن ، اما من به دنبال راه حلی هستم تا همون امکانات اضافی و هوشمندی که خود جستجوی سایت داره و بچه ها بهش اشاره کردن رو به جای اون فیلد قرار بدم ، اینطوری هم مشکل جستجو تا حدودی کم میشه ، البته طبق آمار پرشین استت من هم سومین صفحه پر بازدیدم همین جستجو بوده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .