warface ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 این ماژول همان طور که از عنوان پیداست لاگین شدن را آنان می کند. بدین ترتیب که در بخشی که اطلاعات حساب بعد از ورود نمایش داده می شود، بخش هایی نظیر ایمیل ورودی، پسورد، ثبت نام و فراموشی کلمه عبور دیده می شود.این ماژول باری نسخه ی 1.3 طراحی شده و عین همین ماژول باری نسخه ی 1.4 به صورت پولی می باشد به قیمت 30 یورو (حدود 70-80 هزرا تومان)اگر دوستان همت بکنند و این را برای 1.4 سازگار کنند بسیار عالیست. با تشکرblockmyaccount.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 این ماژول رو برای نسخه 1.4 به صورت کاملاً رایگان دانلود کنیدhttp://bazaar.presta-shop.ir/104-blockmyaccount-blocklogin.html برای مشاهده دمو میتونید بازارچهی حودمون رو مشاهده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در تیر 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 دو مورد:اول اینکه ظاهرا ماژول به درستی کار نمی کند به این معنی که بعد از تلاش برای لاگین شدن هیچ اتفاقی نمی افتد و قسمت لاگین پیش فرض پرستا شاپ نشان داده می شود! (نسخه ی 1.4.4.1 + اعمال کمپایل و خالی کردن کش و همین طور استفاده از مرورگر بدون کوکی و هیستوری) دوم اینکه در صورت وارد کردن پسورد یا ایمیل اشتباه هیچ پیامی در این رابطه دریافت نمی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2012 اگر دوستان دیگه هم تست کنن و نتیجه رو بگن ممنون میشم.من با 1.4.4.1 تست کردم و کار کرد. روی بازارچه هم نصب هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 توي Css قالب نيز بايد دكمه ورود با فونت استاندارد TAHOMA نقش بسته باشه كه اينگون نيست و بايد اينو اضافه كنيد توي CSS http://bazaar.presta-shop.ir/themes/modern-blue/cache/31a212400c583423d56a378a22ef11a8_all.css در كش هستاين خط span.editable { font-family: Verdana,Arial,Helvetica,Sans-Serif; كه بايد تاهوما هم اضافه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 من نصب کردم اما نمیدونم کجا هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 این همون ماژول حساب من هست که باید یک بار از حساب کاربری خارج بشید تا تغییرات رو ببینید.کامپایل هم روشن نباشه نمیتونید تغییرات رو ببینید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .