nasimparsi ارسال شده در شهریور 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2016 با درود دوستان پرسشی درباره ی افزونه ی محصولات بازدید شده داشتم می خواستم بدونم این ماژول آیا اخرین کالاهای بازدید شده توسط آخرین کاربرانی که به سایت سر زدن رو نشون می ده یا اینکه آخرین کالاهایی که یک کاربرد از سایت بازدید کرده رو نشون می ده؟ قصد بنده این هست که در منوی سمت راست به صورت تصادفی چند کالا از میان همگی کالاهای فروشگاه به نمایش در بیاد. این کارو به وسیله ی چه افزونه یا ماژولی می شه انجام داد؟ تنها ماژولی که می شناسم این کارو می کنه افزونه ی پرطرفدارترین محصولاتههست که بدبختانه در منوی سمت راست جای نمی گیره. راه حلی در این زمینه اگر دارید لطفا راهنمایی کنید با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 سلاماخرین کالاهای بازدید شده*** این ماژول آخرین محصولاتی را که مشتری از آن ها بازدید کرده است، نمایش می دهد. می توانید تعداد محصولات نمایش داده شده در این بلوک را از طریق فیلد "محصولات برای نمایش" تعیین کنید. **** واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در شهریور 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 سلاماخرین کالاهای بازدید شده*** این ماژول آخرین محصولاتی را که مشتری از آن ها بازدید کرده است، نمایش می دهد. می توانید تعداد محصولات نمایش داده شده در این بلوک را از طریق فیلد "محصولات برای نمایش" تعیین کنید. **** با سپاس متوجه هستم که آخرین کالاهای بازدید شده از طرف مشتری رو نشون می ده. ولی اینجا دو حالت می تونه داشته باشه. می خواستم بدونم 1- آخرین کالاهایی که یک مشتری ( بازدید کننده کنونی با یک آی پی ) بازدید کرده رو نشون می دهیا2- آخرین کالاهایی که آخرین بازدیدکنندگان ( اشخاص با آی پی های گوناگون ) دیدن رو نشون می ده ( یعنی کالاهایی که در بازدید های قبلی از سایت دیده بودم رو نشون می ده یا کالاهایی که کاربران دیگه بازدید کردن رو نشون می ده؟) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 بله متوجه شدم برای همین عین جمله داکیومنت پرستاشاپ رو کپی کردم. نوشته *** آخرین محصولاتی را که مشتری از آن ها بازدید کرده است**** یعنی یک مشتری . واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در شهریور 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 بله متوجه شدم برای همین عین جمله داکیومنت پرستاشاپ رو کپی کردم. نوشته *** آخرین محصولاتی را که مشتری از آن ها بازدید کرده است**** یعنی یک مشتری . بسیار عالی پس این ماژول هم اون چیزیکه بنده مد نظر دارم رو برآورده نمی کنه هیچ ماژولی وجود نداره که بتونه به صورت تصادفی کالاها رو نشون بده یا اینکه آخرین کالاهایی که مشتری ها بازدید کردن رو نشون بده؟ ( البته بتونه توی منوی سمت راست هم جایگیری یا هوک بشه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 فک کنم کد هوک رو اضافه کنید به مشکلی برنخورید امتحان کنید ببنید جواب میده یا نه. واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در شهریور 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 فک کنم کد هوک رو اضافه کنید به مشکلی برنخورید امتحان کنید ببنید جواب میده یا نه. بله این افزونه ( ماژول ) " آخرین بازدید ها " در منوی سمت راست جایگیری می شه و مشکلی نداره. منظورم اینه که تنها ماژولی که دیدم می تونه کالاها رو به صورت تصادفی نمایش بده افزونه ی " پر طرفدار ترین محصولات" هست که اون در سمت راست جایگیری نمی شه بدبختانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 منظورمم این بود اگه با php آشنایی دارید برای ماژول مورد نظرتون هوک ستون راست رو اضافه کنید (کد رو بنویسید). واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .