ahee ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 من پرستا نسخه 1.4.6.2 رو نصب کردم. ( از اینجا دانلد کردم.) پرستا کاملا نصب شده . اما الان میخوام به بخش مدیریت وارد بشم. یوزر و پس رو وارد میکنم. ورود رو میزنم. اما صفحه دوباره بر میگرده به قسمت ورود؟ برای رفع این مشکل باید چه کاری انجام بدم.؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 شما اول روی لوکال هاست نصب کردین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 اگر از اطلاعاتی که وارد میکنید مطمئن هستید این مشکل فقط در برخی از هاست ها رخ میده و علت دقیقش هم مشخص نیست. میتونید به زبان انگلیسی در گوگل جستجو کنید تا مشکلات مشابه رو مطالعه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 اگر از ساب دومين براي فروشگاهتون استفاده كرديد سعي كنيد براي ورود از ادرس مستقيم وارد صفحه لوگين شويد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdvdbasic ارسال شده در مرداد 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2012 منم این مشکل رو دارم خواهش میکنم یه راهی بگید..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2012 فراموشی رمز عبور رو بزنیدرمز جدید دریافت کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdvdbasic ارسال شده در مرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 دوست من نوشتن با فونت درشت نشانه عصبانیت شماست و لحن طلبکارانه را به خواننده القا میکنه.لطفاً در ارسال ها عصبانیت و لحن طلبکارانه خودتون رو اصلاح کنید.روی لوکال هستید یا هاست؟تا به حال لوگین کردید یا تازه نصب کردید؟ 1.نوشتن من بافونت درشت فقط جهت خسته نشدن چشم شما و سایر خوانندگان هست و منظور دیگه ای ندارم من همیشه یا بصورت توپر مینویسم یا با فونت بزرگ و این مساله ربطی به حالت من ندارد. 2.روی هاست نصب کردم3.قبلا راحت لوگین میشد و محصول اضافه میکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 از طریق دیتابیس ایمیل رو تغییر بدید و دوباره امتحان کنید.جدول ps_employee نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .