mazanshop.ir ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 سلام علیکم م دوستان برای ثبت فروشگاه در سایت ساماندهی راهنمایی کنید توی عکس نحوه فعال سازی توضیح داده از کدوم بخش میشه قالب ویرایش کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 الان دو تا سواله؟!!! http://www.samandehi.ir/help/help.html سايت اصليش هميني كه معرفي كردم و كدي نميخواد توي سايت بزاري تا جايي كه مي دونم! و با ايميل فعال سازي انجام ميشه در مورد درج كد توي header.tpl وارد كنيد كامپايل هم فراموش نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 یک سوال بود!*************************زبان برنامه نویسی پرستا php هست ؟ پایگاه داده هم باید MySQLباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 بله هميني كه فرمودي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 سلام علیکم م دوستان برای ثبت فروشگاه در سایت ساماندهی راهنمایی کنید توی عکس نحوه فعال سازی توضیح داده از کدوم بخش میشه قالب ویرایش کرد ؟ من سعی کردن سایتم رو در ستاد ساماندهی ثبت کنم اما نشد ؟؟؟/ مطابق عکس ها انجام دادم ولی ... دیجی کاتالوگ میشه مزیت کلی ثبت سایت در ستاد ساماندهی رو بگین؟اجبار هستش ؟و داشتن نماد الکترونیکی باعث میشه ازمون مالیات بگیرن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 میشه مزیت کلی ثبت سایت در ستاد ساماندهی رو بگین؟ هدف اصلي جلوگيري از فيلتر شدنهطبق الگوريتم سازمان فيلترينگ سايتي كه ميره توي دستور كار فيلتر شدن ابتدا در اين ستاد چك ميشه و اگه ثبت شده باشه به مدير قبل از فيلتر شدن اطلاع داده ميشه تا مدير به برداشتن مطلب خلاف شئونات و .... اقدام كنه و اصلا ربطي به نماد و ... نداره و اصلا اون بحثش جداست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 از طرف نماد به من ایمیل زدن که این عبارت باید در بالای صفحه اول باشد:نمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلاميايران است.میشه راهنمایی کنید کجا وچطور باید انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 سه راه دارید: 1. استفاده از ماژول تبلیغات2. استفاده از ماژول ویرایشگر متن صفحه اصلی3. ویرایش قالب که من مورد 2 رو پیشنهاد میکنم بهتون که در خود پرستا شاپ پیشفرض وجود داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 سلامدر حال حاضر یکی از کارهایی که برای ثبت سایت در ستاد ساماندهی باید انجام شود، قرار دادن در بخشheader.tplسایت است. بنده هم طبق توضیحاتی که در چند پست بالاتر آمده است این محتوا را در فایل مورد نظر قرار دادم اما به هیچ وجه این مرحله مورد تایید قرار نمی گیرد! آیا این تگ باید در جای دیگری قرار گیرد؟ یا این که باید در جایی مخصوص در این فایل قرار بگیرد؟ *توضیح این که نسخه پرستاشاپ بنده 1.6.0.14 انجمن است.* در صورت لزوم، تاپیکی مستقل ایجاد می شود. با سپاس از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 شما باید بعد از تغییر در فایل tpl حتما کش را پاکسازی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .