adminsystem ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 سلام من هم نام کاربری و هم رمز عبورم رو گم کردم . چجوری میشه نام کاربری قسمت ورود به مدیریت سایت رو پیدا کرد.میشه از هاست پیداشون کرد؟http://s6.picofile.com/file/8257607618/Capture.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 از دیتابیس و جدول ps_employerاما مطمئنا فروشگاهی که مدیریتش نمیدونه برای ورود به بخش ادمین چه چیزی به عنوان نام کاربری و رمز وارد کرده .... خدا بخیر بگذرونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 چرا از گزینه ی گذرواژه ام را فراموش کرده ام استفاده نمی کنید؟ گذرواژه رو می فرسته به نشانی رایانامه (ایمیل) تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 چرا از گزینه ی گذرواژه ام را فراموش کرده ام استفاده نمی کنید؟ گذرواژه رو می فرسته به نشانی رایانامه (ایمیل) تونچون ایمیلشون رو هم فراموش کردن ! واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 سلام من هم نام کاربری و هم رمز عبورم رو گم کردم . چجوری میشه نام کاربری قسمت ورود به مدیریت سایت رو پیدا کرد.میشه از هاست پیداشون کرد؟http://s6.picofile.com/file/8257607618/Capture.JPG با سلامبعد از وارد شدن به میزبانی و روت فروشگاه وارد پوشه config شو و فایل settings.inc رو به حالت ویراش باز کناین خط رو define('_COOKIE_KEY_', '0NZv6AVXpJhvpgt6OQYjOBLzyoxD9Oj3EkeM2Qkt2CmZrYeIP37jiTL9');دقیقا این قسمت رو از داخل کتیشن کپی کن0NZv6AVXpJhvpgt6OQYjOBLzyoxD9Oj3EkeM2Qkt2CmZrYeIP37jiTL9و بعد از وارد شدن به phpmyadmin جدول ps_employee رو کلیک کن روش و وارد ویراش جدول شود.در قسمت password فرمت مورد نظر رو روی حالت md5 قرار بده از لیست باز شونده و مقدار روبرو رو هم پاک کن و مقدار جدید که از خط بالا اشاره کردم که کپی کنی رو داخلش بزار و پسورد مورد نظر رو هم در انتهای اون بدون فاصله وارد کن و بعدش ذخیره رو بزن .(به عنوان مثال )0NZv6AVXpJhvpgt6OQYjOBLzyoxD9Oj3EkeM2Qkt2CmZrYeIP37jiTL9NEWPASSWORDخب تو این جدول اگر قبل از ادیت دقت کرده باشی ایمیلی هم که به عنوان مدیر دادی قبلا مشخص هست .حالا کافی هست با اون ایمیل و رمز انتخابی خودت وارد بشی.موفق باشی. واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .