Shahghale ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 سلام من محصولاتم رو دارم اضافه میکنم دیروز من چند تا محصول اضافه کردم مشکلی نداشت به این لینک (کلیک کنید)و افزودن به سبد خرید هم کار میکنه-------------------ولی امروز امدم و چند محصول این لینک (کلیک کنید) جدید وارد میکنم وقتی افزودن به سبد خرید رو میزنم ارور زیر رو میده Impossible to add the product to the cart.textStatus: 'error'errorThrown: 'Internal Server Error'responseText: در صورتی که من هیچ تغییراتی رو مدیریت ندادم و هیچ کاری نکردم واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 خطای داخلی سرور دارید. دیباگ رو روشن کنید بعد اضافه به سبد رو بزنید ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در شهریور 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 خطای داخلی سرور دارید. دیباگ رو روشن کنید بعد اضافه به سبد رو بزنید ببینید چه خطایی میده منظور از دیباگ ؟ show error php هست ؟ یا خود پرستا تنظیم رو داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 این آموزش رو مطالعه کنید:نحوه روشن کردن دیباگhttp://ipresta.ir/forum/topic/4130-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DA%AF-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ واکنش ها : ramtin2025، Shahghale و B.A.H.M.A.N 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در مهر 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 این ارور رو میده ؟ مربوط به قالب میشه ؟ Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Forbidden chars in cookie' in /home/bazario1/public_html/magma/classes/Cookie.php:176 Stack trace: #0 /home/bazario1/public_html/magma/modules/ganalytics/ganalytics.php(841): CookieCore->__set('ga_cart', 'a:1:{i:22;a:11:...') #1 /home/bazario1/public_html/magma/classes/Hook.php(587): Ganalytics->hookActionCartSave(Array) #2 /home/bazario1/public_html/magma/classes/Hook.php(542): HookCore::coreCallHook(Object(Ganalytics), 'hookactionCartS...', Array) #3 /home/bazario1/public_html/magma/classes/Cart.php(214): HookCore::exec('actionCartSave') #4 /home/bazario1/public_html/magma/classes/Cart.php(1071): CartCore->update() #5 /home/bazario1/public_html/magma/controllers/front/CartController.php(293): CartCore->updateQty(50, 22, 0, 0, 'up', 0) #6 /home/bazario1/public_html/magma/controllers/front/CartController.php(73): CartControllerCore->processChangeProductInCart() #7 /home/bazario1/public_html/magma/classes/controller/Controller.php(178): CartControllerCore->postProce in /home/bazario1/public_html/magma/classes/Cookie.php on line 176 ================== اینم بگم بعد از اینکه google analytics رو ست کردم به این مشکل پیش اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .