iimmaann ارسال شده در شهریور 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 با سلام من وقتی به قسمت پیشخوان پنل مدیریت میرم با پیغام :(شما در حال حاضر با نام دامنه زیر متصل هستید donamall.comاین با نام ثبت شدهی دامنه در تب "SEO و URLها"، متفاوت است. اگر این دامنهی اصلی شماست، لطفاً اکنون آن را تغییر دهید.) پیوست اول مواجه میشم و وقتی رو کلمه تغیرر کلیک میکنم با تنظیم آدرس URL فروشگاه مواجه میشم - پیوست 2.برای ایجاد تغییر خواسته شده باید www را از دامنه فروشگاه و دامنه ssl حذف کنم یا کار دیگر ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 نیاز نیست کاری انجام بدین دوست مناین خطا مال اینه که شما آدرس سایتتون رو با www موقع نصب پرستاشاپ وارد کرده اید و الان بدون www وارد مدیریت میشین .با www وارد مدیریت بشین این خطا رو نشون نخواهد داد . البته نیاز هم نیست، بذارین نشون بده ، خطای مهمی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در شهریور 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 نیاز نیست کاری انجام بدین دوست مناین خطا مال اینه که شما آدرس سایتتون رو با www موقع نصب پرستاشاپ وارد کرده اید و الان بدون www وارد مدیریت میشین .با www وارد مدیریت بشین این خطا رو نشون نخواهد داد . البته نیاز هم نیست، بذارین نشون بده ، خطای مهمی نیست . خیلی ممنون از راهنماییتون موفق باشید همیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .