fajavanmard ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 با سلام خدمت اساتيد بنده ماژولrshack را روي پرستاشاپ 1.4 نصب كرده ام اما با اينكه محصولات خانه را بهش معرفي ميكنم همچنان محصولات خودشو نشون ميده بنده متحير شدم اگر كسي از دوستان راهي يا تجربه اي دارند بيان بفرمايند دعاگو خواهم بودآدرس فروشگاه :www.photoshayan.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در تیر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 دوستان كسي بلد نبود جواب مارا بدهد؟انتظار بيشتري از انجمن داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 شما یک اکانت در قسمت مدیریتت برای من ایجاد کن و اطلاعاتش رو بفرست با پیغام خصوصی تا من بررسی کنم مشکل رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در تیر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 استادگرامي بنده اكانت تعريف كنم شما نميتونيد به همه قسمتهاش وارد بشيد در ضمن بنده اين گردونه را نصبكردم و فعال هم هست وتازه اوكي هم كردم و محصولات را هم در خانه گذاشتم اما بقول يكي از دوستان انگار ايندكس نيست ميخواهيد عكسي را كه نشون ميده كليك كنيد متوجه ميشيد ادرسش به كجا ميره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 عزيز گردونه رو بزاريد براي دانلود براي دوستان تا بشه نصب و تستش كرد خوب!بعد دوستان جواب نميدن ميگيد انتظار بيشتري داشتم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در تیر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 آقايان اساتيد بفرماييد اين هم گردونه خدمت شماrshack.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 فايل pdf داخل ماژول رو مطالعه بفرماييد و شايد از اين باشه installrshack.pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در تیر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 مازول من فقط تصوير دستورات پي دي اف را نشون نميده يكبارهم نصب و عزل كردم نشد از خيرش بايد بگذزرم You can contribute with a donation if our free modules and themes are usefull for you. Clic on the link and support us! For more modules & themes visit: www.catalogo-onlinersi.com.ar :D :D :D اين شكلكها فقط تو اين جور مواقع بدرد ميخورن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .