film2serial ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران عزیز و دوستان پرستاشاپی من از درگاه پرداخت انلاین استفاده میخوام میکنم متاسفانه مبلغ سفارش در زمان پر کردن سبد خرید مثلا 8000 تومن هست وقتی وارد درگاه میشی میشه 80000 هزار تومن مشکل کار ازکجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 تنظیمات ارز رو چک کنید و حتما ریال وجود داشته باشه و نرخ تبدیل هم درست باشه واکنش ها : film2serial 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مهر 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2016 والا روی ماژول پرداخت دیگه این مشکل وجود نداره و افزایش مبلغ اتفاق نمیافته احتمال نداره از تنظیمات مازول باشه در مورد نرخ تبدیل متوجه نمیشم ممنون بیشتر توضیح بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 والا روی ماژول پرداخت دیگه این مشکل وجود نداره و افزایش مبلغ اتفاق نمیافته احتمال نداره از تنظیمات مازول باشه در مورد نرخ تبدیل متوجه نمیشم ممنون بیشتر توضیح بدین با سلاموارد منوی بومی سازی بشید / ارزهایه حالت اینه که شما کلا یه واحد ارز دارید با نام ریال که نرخ تبدیلش 1 هستیه حالت دیگه اینه که تومان رو اضافه میکنید که باید ریال رو غیر فعال کنید و نرخ تومان رو 0.1 بزارید.به این حالت نباید مشکلی تو ارسال مبلغ به درگاه وجود داشته باشه. واکنش ها : laserayaneh، film2serial و B.A.H.M.A.N 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مهر 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2016 با سلاموارد منوی بومی سازی بشید / ارزهایه حالت اینه که شما کلا یه واحد ارز دارید با نام ریال که نرخ تبدیلش 1 هستیه حالت دیگه اینه که تومان رو اضافه میکنید که باید ریال رو غیر فعال کنید و نرخ تومان رو 0.1 بزارید.به این حالت نباید مشکلی تو ارسال مبلغ به درگاه وجود داشته باشه. مرسی دوست عزیز انگیزه دادین که مشکل رو حل کردم البته به راه حلی دیگه ولی شما هم خیلی کمک کردین مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrshadspeed ارسال شده در آذر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 با سلاموارد منوی بومی سازی بشید / ارزهایه حالت اینه که شما کلا یه واحد ارز دارید با نام ریال که نرخ تبدیلش 1 هستیه حالت دیگه اینه که تومان رو اضافه میکنید که باید ریال رو غیر فعال کنید و نرخ تومان رو 0.1 بزارید.به این حالت نباید مشکلی تو ارسال مبلغ به درگاه وجود داشته باشه. با سلام لطفا کمک کنید من 2 روزه درگیره درگاه بانک ملت هستم نتونستم اوکی کنم تمام مواردی که گفتید رعایت کردم اما بازم مشکل داره لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .