kia777 ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 سلام. آیا راهی برای حذف عکس های اضافی که روی هاست باقی موندن وجود داره ؟ مثلا لوگوی یه شرکت رو اگر در قسمت تولید کننده ها عوض کنید لوگوی قبلی همچنان تو هاست باقی میمونه مگر اینکه به صورت دستی از طریق کنترل پنل هاست پاک بشه. این مشکل در مورد تمام عکس هایی که کنارشون دکمه ی حذف وجود نداره و فقط میشه آپلود کرد وجود داره ! با تشکر واکنش ها : amirrzd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 متاسفانه راهی وجود نداره ، باید خود اسکریپت موقع آپلود عکس جدید ، اونو با قدیمی جایگزین کنه واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در مهر 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 متاسفانه راهی وجود نداره ، باید خود اسکریپت موقع آپلود عکس جدید ، اونو با قدیمی جایگزین کنهالان من بررسی کردم و دیدم عکس جدید با عکس قبلی در قسمت تولید کننده ها جایگزین شده ولی با این همه تو سایت همچنان عکس قبلی رو نشون میده ! کش مرورگر رو خالی کردم ! حافظه موقت پرستا رو خالی کردم ! ایجاد دوباره بند انگشتی ها رو زدم ! بازم تغییری نکرد مگر اینکه اون تولید کننده رو حذف کنم و دوباره با عکس جدید ایجاد کنم ! علت چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در مهر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 الان من بررسی کردم و دیدم عکس جدید با عکس قبلی در قسمت تولید کننده ها جایگزین شده ولی با این همه تو سایت همچنان عکس قبلی رو نشون میده ! کش مرورگر رو خالی کردم ! حافظه موقت پرستا رو خالی کردم ! ایجاد دوباره بند انگشتی ها رو زدم ! بازم تغییری نکرد مگر اینکه اون تولید کننده رو حذف کنم و دوباره با عکس جدید ایجاد کنم ! علت چیه ؟ الان بررسی کردم و دیدم عکس جایگزین شده و مورد رفع شده !! خواستم اطلاع بدم. ضمنا چند راه برای پاک کردن عکس های اضافی از روی هاست پیدا کردم، امتحان میکنم اگه نتیجه داد در همین پست اعلام میکنم. با تشکر واکنش ها : دانوش و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در دی 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2018 نتیجه نداد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .