m0stafa ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 با سلام می خواستم درخواست کنم که این قالب رو استادید ترجمه کنند ، خیلی زیباست یا راهی نشون بدن که چطوری فارسیش کنم ممنون میشم http://media.smashingmagazine.com/wp-content/uploads/uploader/images/velvet-sky/preview.png لینک دانلود لینک دمو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 به آموزشهای انجمن مراجعه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 اگر خواستید با دریافت هزینه براتون فارسی سازیش می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مرداد 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 هزینش چقدره ؟به این دوستمون sIiis پیام خصوصی دادم جواب نداد . راستی ی سوال از مدیران : این rtl که اول برای global.css میزاری ، دیگه لازم نیست این کار رو بکنی ؟آخه من که با فایر باگ سایت یکی از بچه ها که از این تم استفاده کرده بود ( برای خودش فارسی و راست چین کرده ، خیلی هم شخصی سازیش کرده ) دیدم که لا به لای کد های css نوشته :direction:rtlچه مفهومی داره ؟باید منم اینو بزارم ، اگر آره چطور باید این کار رو بکنم ؟اون آموزشی که روی سایت گذاشتید ناقصه !!!میشه ی کمکی بکنید !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 نمونه سايتي كه گفتيد رو بديداز همون مي تونيد خودتون هم الگو برداري كنيد اموزش هم براي شروع كامله فارسي سازي و بومي سازيش حداقل 30 هزار روش حساب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .