shikotak ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 با سلامدوتا سوال دارمیکی اینکه چطور می تونم عنوان افزودن به سبد خرید تغییر بدم. قبلا تو یه آموزش یچیزی دیده بودم اما الان هرچی می گردم پیدا نمی کنم.دوم اینکه آیا امکانش هست که یه دکمه افزودن به سبد خرید هم توی بخس توضیحات اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 سلام.تمامی ترجمه ها از بخش بومی سازی >> ترجمه ها قابل ویرایش هست.مورد دوم :s توی توضیحات محصول؟ فکر نمیکنم بشه واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 می تونید راهنمایی کنید تو کدوم قسمت باید پیداش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 منوی بومی سازی >> ترجمه ها ترجمه بخش کاربریانتخاب قالب سایتتونزبان پارسیزدن دکمه اصلاح. روی دکمه بازکردن تمام مجموعه فیلدها کلیک کنید تا تمامی قسمت ها باز بشه. حالا با ctrl , F5 افزدون به سبد خرید رو جستجو کنید و تغییر بدید. توجه کنید که این تغییرات به هرجایی که از این لغت استفاده شده باشه اعمال میشه. واکنش ها : shikotak و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2016 وقتی که محصولی به سبد خرید اضافه میشه یه پنجره باز میشه که میگه نهایی کردن سفارشدوتا گزینه داره یکی نهایی کردن سفارش یکی ام بستن پنجرهاون گزینه بستن پنجره رو نتونستم تغییر بدماونم قابل تغییر هست؟نتونستم پیداش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2016 وقتی که محصولی به سبد خرید اضافه میشه یه پنجره باز میشه که میگه نهایی کردن سفارشدوتا گزینه داره یکی نهایی کردن سفارش یکی ام بستن پنجرهاون گزینه بستن پنجره رو نتونستم تغییر بدماونم قابل تغییر هست؟نتونستم پیداش کنم این موردم اگر می تونید لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2016 این موردم اگر می تونید لطفا راهنمایی کنید همه موارد از بخش ترجمه ها قابل ویرایشه. حالا اینکه دقیق بگم کجاست نمیدونم باید پیداش کنید. اینبار ترجمه هسته رو انتخاب و جستجو کنید واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 یه گزینه علاقه مندی ها هم هست تو سایت که نوشته شده آرزوها اونم پیدا نمی کنم تغییر بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 بومی سازی >> ترجمه ها ترجمه های بخش کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 بومی سازی >> ترجمه ها ترجمه های بخش کاربریاتفاقا قبل اینکه بپرسم رفتم دیدم اما هیچی پیدا نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سحرباتری ارسال شده در شهریور 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2019 سلام توی حالت موبایل برای محصولات افزودن به سبد کالا نمیاد از کجا باید تنظیم کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .