fajavanmard ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 با سلام بعرض ميرسانم بنده در قسمت فوتر هر كدي را ميگذارم در سمت چپ قالبم ويا پايينش مي نشيند چكار بايد كرد تا در سمت راست سايت و قالب بنشيند؟قابل من پي سي ماركت ميباشدwww.photoshayan.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در مرداد 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 كس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 سایتتون که باز نشد تا منظورتون را بدونم اماممکنه به دردتون بخورهدر ضمن فوتر بخش پایینی سایت هست قاعدتاآیا شما منظورتون گذاشتن کد در بلاک های چپ و راست بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در مرداد 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 بلي من الان ميخوام درست زير ماژول ياهو مسنجر كد بذارم الان بازه ميتونيد ببينيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 بعد هر تغييري بايد كامپايل رو روشن كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 ماژول تبلیغات در همه جای سایت را استفاده کنید راحت می تونید کد قرار دهید هر جا خواستید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در مرداد 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 ماژول تبليغات در همه جا فقط عكس قبول ميكنه كد قبول نميكنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 کی گفته ؟؟؟کد html هم قبول میکنه مشکلی ندارهhttp://presta-shop.ir/showthread.php?tid=613&highlight=%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezamoradi345 ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 من نمیدونم تو کدوم قسمت باید کد HTML را وارد کنم لطفا راهنمایم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 تاپیک های قدیمی رو بالا نیاریدیک ماژول html دانلود کنین و کدهاتون رو داخل اون قرار بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .