hidden ارسال شده در آبان 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2016 سلام از ورژن 1.6.1.5 استفاده میکنمادرس پنل مدیریتم www.iroption.com/shop/panel هستایمیل و رمز وارد میکنم هی صفحه رفرش میشه بازم باید ایمیل رمز بزنم توی ورژن قبلی 1.6.0.1 این مشکل بود ک گاهی پیش میومد تو این ورژن هر کار میکنم حل نمیشه تو مدیریت وارد هم که میشم میخوام برم به بخش ماژول ها بازم باید رمز و ایمیل صد بار بزنم تا شاید یکبار وارد بشه مشکل کجاست !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2016 منوی مدیریت / تنظیماتدر اینجا بررسی آی پی و کوکی رو غیرفعال کنید واکنش ها : javad_lee و psvv 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 من بررسی آی پی و غیر فعال و کوکی غیرفعال کردم زمان کوکی هم خیلی زیاد کردم 9999999 یه همچین مقداری بیشترم شاید الان دیگه صفحه رفرش میشه.از دیتابیس میشه مقدار قبلی و جایگزین و اونارو فعال کرد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 با wwwبدون www هر کاری میکنم وارد نمیشه پسورد هم عوض کردم ولی فک میکنم به همون تعییراتی که دادم مربوط میشه زمان کوکی و زیاد و آی پی و غیرفعال کردم چه جور میتونم از دیتابیس دوباره مقدارهای قبلی و بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 با یک مرورگر دیگه امتحان کنید و سعی کنید لاگین کنید.اگر بازهم نشد باید از طریق دیتابیس مقادیر رو برگردونید. در جدول configuration هست که نام دقیق فیلد مربوطه رو نمیدونم. هم نام input فرم تنظیماتش باید باشه.اگر موفق نشدید میتونید از بخش تیکت برای پشتیبانی تخصصی درخواست بدید. واکنش ها : psvv 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 ممنوناسم جدولشو مطمنید؟ اینام هست ps_configuration_kpi و چند تا به این صورت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 این جدول باید باشه ps_configuration اما این جدول مقادیر خیلی زیادی داره و باید جستجو کنید داخلش واکنش ها : psvv 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 COOKIE_LIFETIME این بود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .