nasimparsi ارسال شده در آبان 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2016 دوستان من تا امروز بدون هیچ مشکلی عکس ها رو بارگزاری می کردن و درون متن قرار می دادم امروز یک پوشه در این بخش ایجاد کردم به نام "پاور" و بعدش می خواستم درون این پوشه عکس رو قرار بدم. طبق معمول به این بخش می رم: سپس زمانی که می خوانام عکس رو آپلود کنم با این پیام روبرو می شم: لطفا اگر می شه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و چرا اینجوری شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 دوستان کسی در این زمینه نمی تونه کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 پوشه رو به اسم انگلیسی تایپ کنید ( Power ) ببینید بازم چنین مشکلی رو دارید یا خیر واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 پوشه رو به اسم انگلیسی تایپ کنید ( Power ) ببینید بازم چنین مشکلی رو دارید یا خیر دقیق همین کارو کردم ولی درست نمی شه و مشکل پابرجا هست بدبختانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 وارد پوشه img در روت هاست خوب بشوید سپس ببینید پوشه cms در آن وجود دارد یا خیر اگه نیست پوشه رو ایجاد کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 وارد پوشه img در روت هاست خوب بشوید سپس ببینید پوشه cms در آن وجود دارد یا خیر اگه نیست پوشه رو ایجاد کنید این پوشه موجود نیست. به نظرتون به هر صورتی این پوشه ی پاور که ایجاد کدم جایگزین این پوشه که گفتید شده ؟ چون الان توی پوشه ی پاور یک سری از عکس هایی که پیش تر ها آپلود کردم وجودداره. با این شرایط بهتر نیست نام پوشه ی "پاور" رو به CMS تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 ابتدا بک آپ بگیرید که اگه با مشکلی مواجه شدید بتونید برگردونیدتوی پوشه img باید حتما پوشه cms وجود داشته باشه و اگه نداره باید حتما بسازید تا با اون ارور مواجه نشید موفق باشید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 ابتدا بک آپ بگیرید که اگه با مشکلی مواجه شدید بتونید برگردونیدتوی پوشه img باید حتما پوشه cms وجود داشته باشه و اگه نداره باید حتما بسازید تا با اون ارور مواجه نشید موفق باشید با سپاس از راهنمایی شما. با تغییر نام پوشه ی پاور به CMS مشکل حل شد دیگر دوستان هم اگر به این مشکل برخوردند این رو بدونند که پرستا به هر دلیل خودبه خود نامی رو ممکنه به پوشه ی CMS بده و در چنین زمان هایی باید نام رو تغییر بدین واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .