mdvdbasic ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 فروشگاه رو آفلاین کردم حالا آنلاین نمیشه.... پیغام ذخیره شدن تنظیمات رو میده ولی اجرا نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 آدرس سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 روي سايتتون كنترل و f5بزنيد بعد از هر تغيير ساختاري نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdvdbasic ارسال شده در مرداد 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 روي سايتتون كنترل و f5بزنيد بعد از هر تغيير ساختاري این کاررو هم کردم نشد.. آدرس سایت: shopkids.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2012 خطايي كه ميده مشخصه و ربطي به فعال يا غير فعال كردنش نداره Bad SubDomain SQL query. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در مرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2012 آدرس و مشخصات ادمين سايتتون را براي يكي از بچها بفرستيد تا بررسي كنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdvdbasic ارسال شده در مرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2012 خطايي كه ميده مشخصه و ربطي به فعال يا غير فعال كردنش نداره Bad SubDomain SQL query. اون اروری که دیدید از طرف هاست بود و برطرف شد ولی من هنوز مشکلمو دارم آدرس و مشخصات ادمين سايتتون را براي يكي از بچها بفرستيد تا بررسي كنندبه شما بفرستم؟ کی میتونه کمک کنه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در مرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2012 بله مشكلي نيست البته به چه هاي ادمين هم مي تونيد بفرستين نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdvdbasic ارسال شده در مرداد 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2012 البته الان میخوام دوباره آپ کنم و نصب کنم شاید درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .