M_AMIN_M ارسال شده در آذر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2016 با سلام چطور میتونم لوگوی تلگرام و اینستاگراممو به بالای همه صفحات سایتم اضافه کنم ؟ آیا ماژولی برای این کار داریم؟؟؟ و یا اینکه مثلا در سمت چپ سایت که جای خالی برای اینکار داره اضافه کنم طوری که وقتی اسکرول میکنم به پایین صفحه لوگو تلگرام و اینستاگرام هم بیان پایین، یعنی با بالا پایین کردن صفحه سایتم لوگوها هم بالا پایین شن تا همیشه در تیررس مشتری باشه؟؟؟ یه چیزی مثل عکس اتچ شده زیر: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2016 سلام بر شما.با استفاده از ماژول themeconfigurator توی ستون لوگی تلگرام و اینستا رو بزارید واکنش ها : zaratan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در آذر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2016 سلام بر شما.با استفاده از ماژول themeconfigurator توی ستون لوگی تلگرام و اینستا رو بزاریدبا سلامانجامش دادم ولی ظاهر سایت رو بهم ریخت (فایل پیوست رو ببینید فاصله زیادی بین عکسهای اسلاید و محصولات پایینیش افتاد!) چه راه حل دیگهای برای اینکار هست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 راه دیگری نیست میتونید جای دیگه قرار بدید یا جایگزین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milititi ارسال شده در آبان 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2017 سلام بر شما. با استفاده از ماژول themeconfigurator توی ستون لوگی تلگرام و اینستا رو بزارید متوجه منظور نشدم ممنون کامل راهنمایی کنید یا مثل دوستمون چجوری عکس تلگرام رو به موقعیتی اضافی کرد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2017 متوجه منظور نشدم ممنون کامل راهنمایی کنید یا مثل دوستمون چجوری عکس تلگرام رو به موقعیتی اضافی کرد ممنون سلام میتونید از منو ماژول ها >> ماژول ها، ماژول "پیکربندی قالب" رو جستجو کنید. وارد پیکربندی این ماژول بشید و بنر های مربوط به شبکه هایی که مدنظرتون هست رو در جایگاهی که میخواید قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .