arminit ارسال شده در آذر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 سلام خدمت همه دوستان من مدنظر دارم یه سری محصولات خیلی مهمم رو صفحه ی اول همیشه به نمایش بزارم خود پرستا محبوب | تازه ها | بهترین و ... اینارو گذاشته که الان مشکل ایجاد میکنه واسم چیکار کنم یه بلاک جدا داشته باشم همیشه اونا به کاربر نشون داده بشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 شما می تونید اون کالاها رو تخفیف بزنید. زمانی که تخفیف بزنید به بخش کالاهای ویژه میان. سپس ماژول کالاهای ویژه رو توی صفحه اصلی بزارین. اینجوری همیشه این کالاها اونجا نمایش داده می شن البته این راهی بود که من به نظرم رسید شاید راه بهتری هم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 ممنونم دوستان راه اصلیشو کسی میدونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 ماژول محصولات پرطرفدار یا همان محبوب . هر محصولی که میخواین همیشه نشون بده در این بخش ، تیک شاخه خانه رو براش بزنید . این موضوع از پرستاشاپ 1.4 بوده و خیلی قدیمیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2016 من اینکارو کردم اما در حال حاضر داره تازه هارو نشون میده اول از همه من میخوام محبوب هارو نشون بده اول یعنی یوزر وقتی وارد شد اول محبوب هارو ببینه که برای من مهمه بعد بره واسه تازه ها چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 از بخش جایگاه ها در ر دو هوک displayHomeTab و displayHomeTabContent ماژول محصولات پرطرفدار رو بیارید بالای دو ماژول دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 از بخش جایگاه ها در ر دو هوک displayProductTab و displayProductTabContent ماژول محصولات پرطرفدار رو بیارید بالای دو ماژول دیگهاین دو هوکی که گفتید اصلا نیستdisplayProductButtons این هست و گزینه های actionproduct نباید ماژول خاصی نصب کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2016 عذرخواهم اشتباه راهنماییتون کردم اون دو هوک مربوط به صفحه محصول هستدنبال این دو هوک باشید: displayHomeTab و displayHomeTabContent پست اول اصلاح شد واکنش ها : arminit 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2016 عذرخواهم اشتباه راهنماییتون کردم اون دو هوک مربوط به صفحه محصول هستدنبال این دو هوک باشید: displayHomeTab و displayHomeTabContent پست اول اصلاح شد خیلی خیلی ممنون الان بخواییم یه ماژول اضافه کنیم به این قسمت چطوریه؟ پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2016 از قسمت نشاندن یک ماژول ، ماژول رو انتخاب کنید و هوک رو واسش تعریف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .