arminit ارسال شده در آذر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 سلام من میخوام عکس های این قسمت رو تغییر بدم چطور باید اینکارو بکنم؟ http://uupload.ir/files/mgi5_2016-09-21_(1).png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 باید به بخش ماژول ها برید. فکر کنم ماژول پیکربندی باشه. از اونجا می تونید این بخش ها رو دگرگون ( تغییر دادن ) کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2016 همچین چیزی نیست یعنی هست اما مربوط به این بخش نمیشه راهنمایی میکنید از کجا این بنر هارو تغییر یا پاک کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2016 ادرس سایت ؟ قالب مورد استفاده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 قالب پیشفرض خود پرستاشاپ هستش وقتی منو ها روش میری اولین منو این 2 بنر هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 کاتالوگ / شاخه ها / ویرایش شاخه مورد نظر / تصاویر بند انگشتی منو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 نه این قسمت نبود عکس رو ببینید! وقتی رو منو موس رو نگه میدارم به این شکل نشون میده ، دقت کنید کلیک نمیکنم فقط موس رو نگه میدارم عکس کاملا معلومه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 چرا دقیقا همین جا هست منظورتون متوجه هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2016 چرا دقیقا همین جا هست منظورتون متوجه هستم سلام من اینکارو شمارو انجام دادم اما عکسایی که الان هست پاک نشده اونارو میخوام پاک کنم حرفی که زدید درسته اما اون قبلی ها هنوز هست ببینید: http://uupload.ir/files/fxow_2016-09-27.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2016 در پرستاشاپ اگر چیزی رو پاک کردید اما تو سایت هنوز نشون داد ، یعنی مشکل از کش هست ، به پارامترهای پیشرفته / کارایی بروید .روی گزینه پاک کردن حافظه موقت در بالا / سمت چپ کلیک کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آذر 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2016 اون 2 تا عکس هنوز هست نتونستم پاک کنم یعنی نمیدونم از کجا پاک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2016 دوست عزیز راهنمایی شد دیگه ، یکمی حوصله به خرج بدین و کارهایی که گفته میشه رو انجام بدین .به ویرایش شاخه "سری فانتوم" برین و عکس ها رو پاک کنیدسپس به منوی پارامترهای پیشرفته / کارایی بروید ، از سمت چپ / بالا ، روی گزینه پاک کردن حافظه موقت کلیک کنیدحالا به صفحه اول سایت خود بروید و CTRL+F5 بزنیداگه مشکلتون رفع شد که هیچ ، نشد ، غیر طبیعی هست ، تیکت بزنید تا مشکلتون رو بررسی کنیم ( ممکن است حل مشکل شامل هزینه باشد ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .