شوییچی ارسال شده در مرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2012 مشابه این ماژول رو کسی میتونه طراحی کنه ؟ هزینه فعلی خیلی زیاده ! http://www.coeos.pro/boutique/54-204-thickbox/boutique-privee.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2012 با همین امکانات؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2012 کل امکاناتی که داره + اگه گزینه دیگر هم باشه استقبال می کنیم ! مدیریت ثبت نام هم البته !ینی ثبت نام ها باید تایید بشه ، و اگر بشه ثبت نام از طریق کدی که پیامک میشه تایید بشه ، این عالیه ، یا ثبت نام از طریق ارسال دعوتنامه به ایمیل . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2012 منتظر باشم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2012 دقيق نخوندم ولي شايد اين خيلي به دردت بخوره http://www.prestashop.com/forums/topic/71009-module-nice-forms-v12-add-style-to-prestashop-forms-ps-1215/page__fromsearch__1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2012 نه هیچ ارتباطی نداره !..! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2012 من سعی کردم از امکانات ماژول کم کنم تا آسون تر بشه واسه شروع نوشتن.شما علاوه بر امکانات ماژول امکاناتی که میتونه توسط ماژول های مجزا فراهم بشه رو وارد یک ماژول دیگه میکنید. این باعث پیچیده شدن کار میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2012 نه هیچ ارتباطی نداره !..!هدفم الگو برداري ازش بود و به راحتي مي تونيد الگو برداري كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2012 من اصلن متوجه چیزی که تو ذهن شما هست نمی شم ! از کجاش باید الگو بردارم ؟ ماژول پست اول هیچ دسترسی به فروشگاه نمیده تا ثبت نام تایید نشه ، چیزی که شما معرفی کردین فقط استایل ها رو تغییر میده یا چیزی رو اضافه میکنه ، اگر کاربرد دیگه ای ممکنه شما خودت توضیح بده بی زحمت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2012 من فکر نمی کنم کسی این ماژول رو با قیمتی کمتر از این قیمت برای شما پیاده کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2012 اگر نمیشه که میرم سراغ خودش ، فقط میمونه اون تایید ثبت نام با پیامک ، البته با ایمیلش هست ، ولی پیامک بازم بهتر هست /. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2012 ماژولی که معرفی کردید امکانات زیادی داره که برای تنظیم ظاهر هست (ظاهر فرم ثبت نام و محل قرار گیری و ...) و اگر فروشگاه شما خصوصی و محدود هست واقعا به اون ها نیاز دارید یا خیر؟این امکانات هستند که قیمت ماژول نهایی رو زیاد میکنند.امکان عضویت با تأیید ایمیل رو میشه داخل همین ماژول جا داد اما برای پیامک بهتر هست که در ماژول پیامک جا داده بشه.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2012 همه این این امکانات رو لازم داریم ، مهم هزینه نهایی نسبت به کل امکانات هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 ماژول هایی به این شکل معمولن هزینه زیادی براتون دارهعلتش اینه که ما بازار بین المللی نداریم و این ماژول نهایت 2 مشتری داشته باشه. پس هزینه ای معادل همون براتون خواهد داشت. با این تفاوت که پشتیبانیش فارسی هست.ماژول های کاربردی تر وعمومی تر میتونن هزینه پایین داشته باشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 تایید ثبت نام با پیامک و/ یا ایمیل رو میشه راحت اضافه کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 تا به حال بررسی نکردم. با ایمیل باید راحت باشه اما پیامک نیاز به بررسی بیشتری داره. بررسی میکنم و میگم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 میشه که بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 بله. امکان پذیره که از طریق ایمیل یا موبایل تأیید بشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faramarz ارسال شده در مرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 پیش بینی کنترل شماره های الکی ثبت شده را کردید که هزینه ی ارسال پیامک بالا نره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 خب ثبت نام تایید نمیشه !چون کد تایید یا فعالسازی پیامک میشه ، چیزی وجود نداره که جلب نظر بکنه برای الکی ثبت نام کردن ، مگر اینکه کلن ثبت نام ها رو دستی تایید کنیم ، پیامک ها رو هم دستی ارسال کنیم ، یا اینکه مدیر چک کنه ، اگر شماره فیک نبود ، کد فعالسازی ارسال بشه ،این یکی فکر کنم بهتر باشه ، فقط اینکه باید امکان انتخاب گروهی و ارسال گروهی توی ماژول باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در مهر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 سلامجداي از اجباري كردن ثبت نام قبل از ورود به سايت،بنده ماژول تاييد ثبت نام توسط پيامك براي اعتبار سنجي شماره تماس(ماژول اعتبار سنجي شماره همراه)رو نياز دارمكسي داره يا اگه بخاد نوشته بشه كسي هست انجام بدهد؟چه مبلغي؟من الله توفيق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .