hadi1404 ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 سلاموقتی در قسمت کارایی تنظیمات پیشرفته، گزینه خیر رو برای غیر فعال کردن تمام اورراید ها انتخاب میکنم ، در بخش فروشگاهی ، این ایراد ظاهری ایجاد میشه.( از عکس شماره 1 به عکس شماره 2 تغییر میکنه ! ) لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2016 آدرس سایت؟ نسخه فروشگاه؟ چه قالبی رو استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در دی 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2016 از نسخه 1.6.1.5 شما استفاده میکنم ( سابقه : ارتقا از 1614 خارجی به بومی 1615 ؛ البته قبلش 1612 بومی بوده ) البته الان استفاده از اورراید ها غیر فعال هست اما برای استفاده از بعضی از ماژول ها ، لازمه که فعال باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2016 مشکل قالب رو از جایی که تهیه کردید پیگیری کنید / موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در دی 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2016 احتمالا به قالب مربوط نشه !چونکه قبلا هم از قالب پیشفرض و یکی دو تا قالب رایگان همینجا استفاده کردم ، و همین مشکل رو داشتم و البته این رو هم بگم که یادم میاد یه مدتی هم همه چی خوب بود ! چون نمیدونم دلیلش چی هست اینجا مطرح کردم که راهنمایی بشم... در ضمن این قالب رایگان هست و نخریدمش که میفرمایید از هر جا تهیه کردم پیگیری کنم !!! واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در دی 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2016 من هم همین مشکل رو دارم و قبلاً در انجمن مطرح کردم و تیکت هم زدم ولی به نتیجه ای نرسیدم . حتی یکبار ماژول ها رو حذف و نصب مجدد کردم ولی حل نشده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2016 فکر نیمکنم مشکلتون ارتباطی با قالب داشته باشه. حدس من این هست که مشکلی با سرورتون وجود داره میتونید تیکت بزنید برای بررسی. مشکلاتی که نیاز به بررسی فنی دارند رو خیلی نمیشه در انجمن پیگیری کرد واکنش ها : javad_lee و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در خرداد 22، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2017 با سلام سال نو بر همه مبارک من این مشکل رو حل کردم... میگم شاید مورد استفاده سایر دوستان قرار بگیره؛ به نظرم اومد که مشکل باید پوشه override در فایل های اصلی پرستاشاپم باشه. به خاطر همین یک پرستای دیگه نصب کردم و قالبم رو روش نصب کردم و بعد ماژول پیامک رو هم همینطور. بعدش یک بکاپ کامل از هاست تهیه کردم. اورراید اصلی رو حذف و از پرستای جدید فایل اوررایدش رو کپی و جایگزینش کردم. مشکل من با این روش حل شد و هیچ مشکلی هم الان نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .