14377 ارسال شده در مرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2012 سلام دوستان ...منوی پایین صفحه فروشگاه رو از کجا باید مدیریت کنیم؟ مثلا اسمهاشون رو تغییر بدیم و یا محتواش رو تغییر بدیم!!!http://aui.netau.net/photos/048ff4e8cb07.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2012 اگر اشتباه نکنم بلوک مدیریت محتوا هست و بلوک لینک های دایمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
14377 ارسال شده در مرداد 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2012 اگر اشتباه نکنم بلوک مدیریت محتوا هست و بلوک لینک های دایمیدوست عزیز ممنون از پاسختون...این بلوکها رو پیدا کردم ولی مشکلی که هست اینه که نمیشه این لینکها رو تغییر نام داد یا محتواش رو عوض کرد ! تنها کاری که میشه کرد اینه که انتخاب کنی این لینکها پایین صفحه باشن یا نباشن .... من میخوام این لینکها باشن ولی نه با این اسمها ! با یه اسمها و محتوای دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2012 براي تغيير اسم مراجع كنيد به بخش ترجمه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2012 بخش ابزارها - cmsدر این بخش عنوان و متن رو تغییر بدید. سایر موارد در بخش ترجمه ها که شروین جان گفتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
14377 ارسال شده در مرداد 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2012 بخش ابزارها - cmsدر این بخش عنوان و متن رو تغییر بدید. سایر موارد در بخش ترجمه ها که شروین جان گفتن خب مرسی تونستم این قسمت رو پیدا کنم ...اما وقتی اسم لینک یا محتوای لینکی رو تغییر میدم و روی دکمه "ذخیره" کلیک میکنم این ارور رو میده:http://akl.site88.net/photos/6d259bfbfa20.jpg اینو چیکارش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2012 لینک هوشمند فقط باید انگلیسی وارد شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
14377 ارسال شده در مرداد 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2012 لینک هوشمند فقط باید انگلیسی وارد شود.جالبه چون خودش بصورت پیش فرض فارسی نوشته....اما خیلی خیلی متشکر مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .