AvengerPersian ارسال شده در دی 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2016 سلام دوستان توی قالب زمستون که از همین سایت پرستا دانلود کردم تو بخش بالایی قالب یه تیکه هست که شماره تلفن و اسم کاربر وارد شده رو مینویسه اون شماره تلفن رو چطوری ویرایش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2016 نام ماژول را در کادر جستجو کنید : emblockcontact نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AvengerPersian ارسال شده در بهمن 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 سلام من یه مشکل دیگه م با قالب زمستون دارم توی هدر دسته بندی ها و اینارو نشون نمیده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 باید به ماژول منوی افقی مراجعه کنید و ایتم ها را بچینید دستی . واکنش ها : AvengerPersian و digikadeh 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AvengerPersian ارسال شده در بهمن 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 سلام توی منوی افقی چجوری عکس بزارم مثل دموی خود قالب؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2016 سلام بر شما. برای سرشاخه تصویر بندانگشتی بذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 عذر خواهی میکنم تاپیکو میارم بالا خواستم پست جدید نذارم من قالبو نصب کردم اما صفحه سایت کلا سفیده چیزی نشون نمیده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 سلام دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی نشون میده. واکنش ها : teehrooni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 سلام دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی نشون میده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید از کجا روشن کنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 آموزش روشن کردن دیباگ در انجمن هست. به لینک زیر مراجعه کنید. http://ipresta.ir/forum/topic/4130-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DA%AF-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/?do=findComment&comment=62820 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 رفتم دیدم دیباگ روشنه خاموشش کردم حالا رو صفحه اصلی این ارور میاد Fatal error: Uncaught --> Smarty: Unable to load template file '/home/mobletai/public_html/themes/zemeston/header.tpl' <-- thrown in /home/mobletai/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php on line 129 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2017 یکبار فایل header.tpl رو مجددا از فایلی که دانلود کردید جایگزین کنید _ کش رو از پوشه cash >> smarty>> cash پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .