J4V4D ارسال شده در دی 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 سلام خدمت دوستان متاسفانه بنده در فروشگاه هر کاری میکنم هنگام تکمیل سفارش ارور "امکان تحویل محصول انتخابی وجود ندارد: بسیار سنگین هستند. لطفا وزن سبد خرید خود را سبکتر کنید." رو میده. وزن محصول 120 گرم زده شده و حداکثر وزن توی تنظیمات حامل ها هم 990000 گرم هستش. ولی با این حال همین ارور میاد. مورد بعدی هم اینکه که با این که حامل رو به صورت زیر تنظیم کردم هزینه ارسال رو "ارسال رایگان" میزنه. http://up.woc.ir/uploads/up331901477406459_Untitled-1.png ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
J4V4D ارسال شده در دی 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 مشکل رو حل کردم دوستانی که این مشکل رو دارن برن به قسمت کشورها و روی دکمه ویرایشی که جلو کشور ایران هست بزنن بعد واحد پولی رو به ریال تبدیل کنن و ذخیره کنند. واکنش ها : kia777، Fahime1992 و admin 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .