دانوش ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 در آخرین آپدیت کروم که در اوایل آبان 95 منتشر شده متاسفانه دکمه های «ذخیره» و «ذخیره ماندن» در ویرایش محصولات و برخی بخش های دیگر به درستی عمل نمی کنند. برای رفع این مشکل و به درخواست کاربران ماژولی تهیه شد که به سرعت مشکل را رفع کند و تا زمان ارایه آپدیت جدید کروم مشکل شما را برطرف میکند. از آن جایی که این مشکل خیلی عمومی شده و چند درخواست مشابه ارایه شد این ماژول به رایگان منتشر می شود. توجه: بعد از ارایه نسخه جدیدتر گوگل در آینده ممکن است این مشکل رفع شود. بنابراین اگر نسخه جدیدتری از کروم ارایه شد این ماژول را حذف نصب کنید. توجه: با نصب این ماژول هر دو دکمه «ذخیره» و «ذخیره و ماندن» به شکل «ذخیره و ماندن» عمل میکنند. ⚠️ نکته مهم: طبق بررسی های جدید این مشکل به دلیل یک تغییر امنیتی در مرورگرهای کروم و فایرفاکس بوده و همه کاربرانی که مرورگرهای خود را به روز کنند تا زمانی که به نسخه 1.6.1.9 ارتقا ندهند مجبور به استفاده از این ماژول و تغییر در هسته پرستاشاپ خواهند بود. نسخه 1.6.1.9 به زودی منتشر خواهد شد دانلود نسخه 1.2 (توصیه شده) isaveresolve.zip دانلود نسخه 1.1 isaveresolve-1.1.zip دانلود نسخه 1.0 isaveresolve.zip واکنش ها : admin، siavash، zizooo و 8 نفر دیگر 11 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rabicenter ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سلام من نصب کردم ولی مشکلک حل نشد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 در بخش جستجو اسم ماژول رو بزنید: isaveresolve. برای تست ماژول روی سایتتون تیکت بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 از من که بدرستی داره کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 تست شد مشکلی مشاهده نشد . منتظر پاسخ طراح ماژول باشید واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tarkan1986 ارسال شده در بهمن 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 سلام، من نصب و فعال کردم ولی هنوز مشکل وجود داره. حتی تنظیم مجدد هم کردم بازم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 اگر مشکلتون حل نشده تیکت بزنید برای بررسی فنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 سلام طبق گزارش برخی کاربر ها هر 2 دکمه "ذخیره" و "ذخیره ماندن" عمل "ذخیره ماندن" رو انجام میداد نسخه اصلاح شده ماژول پیوست کردم از آقا دانوش هم درخواست دارم این نسخه رو در تاپیک اول اصلاح کنه با تشکر isaveresolve-1.1.zip واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2016 گوگل کروم رو آپدیت کنید مشکل حل میشه. Version 54.0.2840.99 m من همین الان مشکل داشتم. کروم رو آپدیت کردم و مشکل رفع شد. (ماژول رو نصب نکردم). پی نوشت: البته ظاهرا بعضی وقتها هنوز کار نمیکنه. ولی در حالت قبلی اصلا ذخیره نمیکرد، الان دو بار میزنم ذخیره میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 با سلام لطفا وقتی وارد ادیت محصول میشید با گوگل کروم یا فایر فاکس راست کلیک کرده و inspect رو فعال کنید سپس در بخش console بررسی کنید ببینید اروری چیزی دارید یا خیر با نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armohammadi56 ارسال شده در بهمن 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 در آخرین آپدیت کروم که در اوایل آبان 95 منتشر شده متاسفانه دکمه های «ذخیره» و «ذخیره ماندن» در ویرایش محصولات و برخی بخش های دیگر به درستی عمل نمی کنند. برای رفع این مشکل و به درخواست کاربران ماژولی تهیه شد که به سرعت مشکل را رفع کند و تا زمان ارایه آپدیت جدید کروم مشکل شما را برطرف میکند. از آن جایی که این مشکل خیلی عمومی شده و چند درخواست مشابه ارایه شد این ماژول به رایگان منتشر می شود. توجه: بعد از ارایه نسخه جدیدتر گوگل در آینده ممکن است این مشکل رفع شود. بنابراین اگر نسخه جدیدتری از کروم ارایه شد این ماژول را حذف نصب کنید. توجه: با نصب این ماژول هر دو دکمه «ذخیره» و «ذخیره و ماندن» به شکل «ذخیره و ماندن» عمل میکنند. ⚠️ نکته مهم: طبق بررسی های جدید این مشکل به دلیل یک تغییر امنیتی در مرورگرهای کروم و فایرفاکس بوده و همه کاربرانی که مرورگرهای خود را به روز کنند تا زمانی که به نسخه 1.6.1.9 ارتقا ندهند مجبور به استفاده از این ماژول و تغییر در هسته پرستاشاپ خواهند بود. نسخه 1.6.1.9 به زودی منتشر خواهد شد دانلود نسخه 1.1 (توصیه شده) http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifisaveresolve.zip دانلود نسخه 1.0 http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifisaveresolve.zip سلام. من یک نکته متوجه شدم. چند بار تست کردم درست بود. در بعضی مواقع اگر روی دکمه ذخیره روی آیکن دیسکت کلیک کنیم ذخیره انجام نمی شه ولی اگر کنار دکمه ذخیره مثلا سمت چپ آیکن دیسکت نه روی آیکن، کلیک کنیم ذخیره کردن همیشه انجام می شه. واکنش ها : jenab، دانوش و m like mother 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در اسفند 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 جناب دانوش در ورژن 1.1 هنوز مشکل با موجودی پیشرفته حل نشده من هر بار که می خوام موجودی رو از موجودی پیشرفته عوض کنم باید اول ماژول رو حذف نصب کنم بعد تز افزایش محصولات برای ذخیره محصولات در کاتالوگ دوباره باید ماژول رو نصب کنم که کار وقت گیری هست . میشه یه راه حل براش پیدا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanai ارسال شده در اسفند 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2016 دوستمون درست میگنبا مدیریت موجودی پیشرفته مشکل داره و بهش خطای rewrite میده واکنش ها : snematolahi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 15، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2017 نسخه جدید منتشر شده لطفا اگر مشکلی داشتید نسخه جدید دانلود کنید: دانلود نسخه 1.2 (توصیه شده) http://ipresta.ir/forum/public/style_extra/mime_types/zip.gif isaveresolve.zip 3.26K واکنش ها : snematolahi، nima_motlagh، rafiei و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در فروردین 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 سلام به نظم مشکلی نیست و مدیریت موجودی هم بدرستی کار می کنه . با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_motlagh ارسال شده در فروردین 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2017 سلام و خسته نباشید واقعا ممنون از شما مشکل بزرگی رو حل کردید و رایگان در اختیاز ما قرار دادید واکنش ها : nima_motlagh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در خرداد 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2017 سلام. من یک نکته متوجه شدم. چند بار تست کردم درست بود. در بعضی مواقع اگر روی دکمه ذخیره روی آیکن دیسکت کلیک کنیم ذخیره انجام نمی شه ولی اگر کنار دکمه ذخیره مثلا سمت چپ آیکن دیسکت نه روی آیکن، کلیک کنیم ذخیره کردن همیشه انجام می شه. سلام. آقا دمت گرم . راه حل خوبی هست و کار میکنه .. من الان 15 تا تست زدم درست بود . من دکمه " ذخیره و ماندن " آیکون یک دیسکت داره یه کم بالاتر از آیکون دیسکت کلیک می کنم ذخیره می کنه .. البته من قبلا مشکلم حاد نبود یعنی از هر سه بار یکبار ذخیره میشد. اما رسیدم به یک محصول دوباره خراب شد !. یعنی روی اون محصول هر چی میزنم این ور دکمه اونور دکمه فرقی نمکنه و ذخیره نمیشه. البته کلا اینکه کجای دکمه کلیک کنیم نباید فرق بکنه چون اون یک لینک و دستور رو اجرا می کنه به نظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
love me ارسال شده در تیر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 اقا من ورژن جدید رو نصب کردم اوایل به خوبی کار میکرد ولی یه مشکل پیش اومد که در ویژگی هایی که قبلا بوده چیزی اضافه میکنم زخیره میشه ولی بعد از نصب ماژول افزودن ویژگی جدید که زدم و یکی به لیست اضافه کردم رو چیزی بهش اضافه کینم زخیره نمیکنه ولی باز اون ویژگی های قدیمی رو تعغییر میدم درسته و.لی اون ویژگی های جدید رو زخیره نمیکنه حتی با این که ماژول دوباره حذف کردم و دوباره نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
love me ارسال شده در تیر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 با سلام لطفا وقتی وارد ادیت محصول میشید با گوگل کروم یا فایر فاکس راست کلیک کرده و inspect رو فعال کنید سپس در بخش console بررسی کنید ببینید اروری چیزی دارید یا خیر با jquery-1.11.0.min.js:4 Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/. send @ jquery-1.11.0.min.js:4 این ارور رو میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliit ارسال شده در مرداد 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2017 با سلام مشکل حل شد سپاسگذارم از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mana_nf ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 سلام بر همهمن ماژول رو نصب کردم ولی هنوزم مشکلم حل نشده و ذخیره و ماندن و ذخیره هنوزم غیر فعاله و عکس دیسکت هم نمیبینم که روی اون کلیک کنم!حتی در مرورگر اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم بازم همین مشکل وجود داره.یه مشکل دیگه هم دارم، موقعی که محصولی میخوام ویرایش کنم این ارور رو میده، برای چیه؟ (timeout)در هنگام بارگذاری تبها، اشکالی از جانب سرور رخ داده است: بعضی تبها بارگذاری نشدهاند.لطفا یک بار دیگر به وسیلهی تازه سازی صفحه، تلاش کنید.اگر هنوز با این مشکل مواجه هستید، لطفا گزارشهای سرور خود را بررسی کنید یا این که با فراهم کنندهی هاست خود جهت کمک گرفتن از آنها تماس بگیرید. ممنون میشم راهنماییم کنید باسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 سلام 1. این خطا میتونه از سرعت پایین اینترنت یا هاستتون باشه. با مرورگر های دیگه و اینترنت پرسرعت چک کنید ببینید مشکلتون حل میشه. 2. از منو مدیریت >> تنظیمات، آدرس IP کوکی رو غیر فعال کنید. 3. اگر با انجام کار های بالا باز هم مشکلتون حل نشد میتونید تیکت بزنید برای بررسی بیشتر. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mana_nf ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 سلام 1. این خطا میتونه از سرعت پایین اینترنت یا هاستتون باشه. با مرورگر های دیگه و اینترنت پرسرعت چک کنید ببینید مشکلتون حل میشه. 2. از منو مدیریت >> تنظیمات، آدرس IP کوکی رو غیر فعال کنید. 3. اگر با انجام کار های بالا باز هم مشکلتون حل نشد میتونید تیکت بزنید برای بررسی بیشتر. موفق باشید ممنون از پاسخدهیتون من از اینترنت 4G ایرانسل استفاده میکنم که الان 4G+ هم هست. از مدیریت هم آدرس IP غیر فعال هست در لوکال هاست نصب کرده بودم هیچ مشکلی وجود نداشت زمان هم برام مهمه چیکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 پایین بودن منابع سرور، پایین بودن سرعت اینترنت سرور و وجود خطای جاوا اسکریپت هم از عوامل دیگه میتونن باشند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در آذر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2017 سلام نسخه پرستا شاپ 1.6.1.16 هست و کروم نیز آپدیت شده و نسخه اصلاح شده ماژول را نصب کردم ولی همچنان مشکل دارم.قالب هم سهند هست. لطفا راهنمایی کنید. http://uupload.ir/files/w1h6_untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .