mortaza2006 ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 سلام دوستان امروز براتون آموزش کامل عوض کردن رمز مدیریت رو آماده کردم که فکر کنم از این کاملتر گیرتون نمیاد این آموزش به سه روش ممکن ارائه شده 1- بازیابی پسورد از طریق ایمیل در این روش شما هنگام ورود به مدیریت بر روی Lost your password?یا کلمه عبورتان رو گم کرده اید؟کلیک کنید. http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/lost-password-screen-300x225.png ایمیل مدیریت رو وارد کنید ( ایمیلی که قبلا به مدیریت وارد می شدید ) http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/access_code_by_email-300x224.png اگر ایمیل رو درست وارد کرده باشید این صفحه نمایش داده می شه و با موفقیت رمز جدید به ایمیل شما فرستاده شده. http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/password_sent_successfully-300x204.png حالا به ایمیل خود بروید و رمز عبور جدیدی برای شما فرستاده شدهاگر فرستاده نشده دوباره بخواهید این کار رو انجام بدید باید 360 دقیقه صبر کنید تا دوباره بتوانید استفاده کنید.برای کم کردن این زمان می تونید به اموزشهای موجود در انجمن مراجعه کنید. [align=RIGHT] http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/time-limit1-300x273.png[/align]توجه کنید اگر سرور شما توانایی ارسال ایمیل با استفاده از تابع mail() رو نداشته باشد می توانید از stmp برای این کار استفاده کنید.2- تغییر پسورد با استفاده از اسکریپت ابتدا این اسکریپت رو از ضمیمه دانلود کنید بعد از زیپ خارجش کنید و در روت سایتتان آپلود کنید یعنی کنار فایلهای پرستاشاپ بعد در ادرس بار مرورگرتان به این ادرس برید :www.site.com/invertus_passwd_reseter.php با تصویر زیر رویرو می شوید. در این صفحه ایمل مورد نظر خود را انتخاب کنید بعد روی “Download oldpasswords”کلیک کنید تا یک بکاپ از رمز قبلی سایت خود داشته باشید البته به صورت md5 هست که با نرم افزارهای خودش می تونید بفهمید چیه http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/07/backup_old_prestashop_passwords1-300x238.png اما روش دوم با انتخاب ایمیل خود با زدن دکمه “Reset”رمز اون ایمیل عوض می شه و رمز جدید شما میشه aaa333aaa http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/07/Reset-prestashop_password-300x219.png توجه بعد از انجام تغییر پسورد حتما حتما فایل رو از هاست خود پاک کنید. این اسکریپت بر روی پرستاشاپ ورژن 1.3 و 1.4 تست شده3- تغییر پسورد از phpmyadminروش سوم و اخرین روش ابتدا وارد phpmyadmin شوید بعد به دیتابیس سایت خود برید در اون صفحه یا در ستون کناری صفحه ps_employee رو پیدا کنید بعد با صفحه زیر رویرو می شید که مدیرها رو نشون میده روی مدیری که شما هستید کنارش یک مداد هست رو اون کلیک کنید http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/edit-user-300x180.png حالا فیلد passwd رو پیدا کنید در قسمت Value این رو وارد کنیدb31cb42fc60472855e1309b7c9731180 بعد از پایین go رو بزنیدو تمام معادل اون کد هم میشه aaa333aaaاگه روشی به جز این روشها بلد بودید در این تایپیک ارسال کنید. موفق باشید.invertus_passwd_reseter.zip واکنش ها : modepoosh، sepehr، bashir935 و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 روش بعدی ایجاد یک اکانت به عنوان مشتری و کپی به قسمت کارکنان در دیتابیس هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 شما دوست عزیز اولا فارسی تایپ کنید چون تا بخوایم بفهمیم شما چی نوشتین باید کلی زور بزنیم ، نوشته انگلیسی سخته خوندشن .بعدش شما مگه فارسی زبان نیستید؟!!! پی چرا فارسی رو انگلیسی مینویسید؟!! این مال عهد بوق بود که فارسی رو انگلیسی مینوشتن و اونم به خاطر نبود امکانات فارسی نویسی در اون زمان ها بود . الان لزومی نداره رمز عبور مدیریت و اطلاعات ادمین در هیچ فایلی نیستش و فقط در دیتابیس ذخیره میشه .پوشه ادمین رو بعد از پایان نصب باید تغییر نام بدین و اون هم برای امنیت هستشاگه وسط نصب به صفحه دیگه نمیره فقط دو دلیل داره :1 - هاستتون ناسازگاره2 - پرستاشاپ رو دوباره آپلود کنید . هنگام نصب هیچ کاری نباید انجام بدین . برای نصب :یک دیتابیس تازه ایجاد کنیدپرستاشاپ رو آپلود کنیدبه آدرس سایتتون برید و عملیات نصب رو انجام بدین.وقتی تموم شد نام پوشه ادمین رو عوض کنیدپوشه install رو پاک کنیدتو آدرس بار آدرس پوشه جدید ادمی نرو بزنید و با ایتفاده از نام و نام کاربری که موقع نصب دادین وارد مدیریت بشینهمینحالا اگه مشکلاتی هست اول مسئله هاست میاد وسط ، بعد هم اینکه شما دارین اشتباه مراحل نصب رو طی میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seeto ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 ممنونم از راهنمایی توناگر ممکن هست آموزش دادن میل ادمین و پسورد ادمین رو از طریقphp adminرو بدیدمن داخل نت هرچی گشتم داخل سایت های فارسی این فایلها بود که دانلود کردم ودر هاست آپلود کردمشprestashop.1.3.1.zipPrestashop_1.2.5_Final_Farsi.zip1.4.6.2.rtl.2_patch.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 ممنونم از راهنمایی توناگر ممکن هست آموزش دادن میل ادمین و پسورد ادمین رو از طریقphp adminرو بدیدمن داخل نت هرچی گشتم داخل سایت های فارسی این فایلها بود که دانلود کردم ودر هاست آپلود کردمشprestashop.1.3.1.zipPrestashop_1.2.5_Final_Farsi.zip1.4.6.2.rtl.2_patch.zip دوست عزیز شما باید فقط از این انجمن دانلود کنید و نسخه های توی نت به درد نمیخورن . پشتیبانی هم فقط واسه نسخه ای هستش که تو این انجمن ارائه میشه.بعدش هم چه نیازی هست وقتی شما میتونید به راحتی موقع نصب رمز عبور میدین یا اینکه پرستاشاپ رمز عبور رو میفرسته به ایمیل ، بیاین از از مای ادمین استفاده کنید؟ تغییر رمز از مای ادمین رو اطلاعی ندارم ازش و الا میذاشتم واستون/.تنها کاری که باید بکنید اینه که نسخه معتبر این انجمن رو دانلود کنیدیه هاست معتبر و خوب تهیه کنید ( لینوکس - از بازارچه میتونید تهیه کنید )پرستاشاپ رو نصب کنید ولذت ببرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2012 بحث آموزشی رو به بحث پرسش و پاسخ تبدیل نکنید.سؤال شما هیچ ارتباطی به این مبحث نداره و متأسفانه مجبورم سؤالات و جواب ها رو حذف کنم.مدیران محترم این گونه سؤالات که در بخش نامربوط پرسیده میشه به هیچ عنوان پاسخ ندید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seeto ارسال شده در مهر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2012 از دوست خوب و محترم آقایM*O*H*A*M*A*Dتشکر میکنمو با عرض معذرت چون سوالم رو اینجا م مطرح کردم جواب رو که خودم اتفاقی پیدا کردم از سایت اصلی , خارجی برنامه برای استفاده باقی دوستان عزیز مینویسم:در مرحله3:System configurationارور زیر رو گرفتم:A Prestashop database already exists, please drop it or change the prefix.گرفتم و با تغیر پسوند در جدول:PrestaShop database tables prefix: از:_PSبه پسورد زیر تعیر دادم_somethingelseومشکل حل شد. ------------------ ویرایش مدیریت --------------------- لطفا از ارسال پست تبلیغاتی خودداری کنید ------------------ ویرایش مدیریت --------------------- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakibonline ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 سلام . من می خوام پسوردم رو ریست کنم با phpmyadmin ولی نمیشه . پسورد رو عوض می کنم ولی بازم میگه پسورد اشتباههسپاس دوستان خودم جواب رو یافتم ، میزارم تا اگه دوستای دیگه ای هم مشکل من رو داشتن استفاده کنن . به نام خدا .آموزش تغییر پسورد مدیریت پرستاشاپ با استفاده از phpMyAdmin .اگرشما هم مثل من پسورد مدیریت فروشگاهتون رو فراموش کردید و با استفاده از ایمیل هم نتونستید پسوردتون رو ریست کنید . پس بهتره که این آموزش رو دنبالکنید .برای عوض کردن پسورد مدیریت پرستا شاپ با استفاده از phpMyAdmin (که یکی از علاقه های من همین موضوع هست ، اصلا خدا خدا می کنمکه پسورد فراموشم بشه :دی) اول از همه به یه تیکه کد احتیاج دارید که برایپیدا کردن این کد باید برید به جایی که پرستاشاپ رو نصب کردید بعد داخل پوشه ی configفایل settings.inc.php رو با استفاده از یه ویرایشگر متن مثل نت پد (یا notepad ++) باز کنید و بگردید دنبال _COOKIE_KEY_ ، بعد از پیدا کردن این قسمت به یه همین چنین کدی برمی خورید ('_COOKIE_KEY_', 'COPYME') که به جای اون قسمت COPYME یه چیزی مثلXGRQTThDXWfKgqMLC9f5bt5jUHbOBrnA36o4xW10zuw7tnH7sZنوشته ، برای عوض کردن پسورد به این تیکه کد احتیاج داریم (کپی اش کن دیگه !!)خوبدیگه چیزی نمونده (:پی) حالا وارد phpMyAdmin بشید و وارد دیتابیسی بشید که مربوط میشه به فروشگاهتون (همونی که پسورد مدیریتش رو گم کردید :چشمک) خوب حالا اون گوشه ی سمت چپ جایی که جدول ها رو فیلتر می کنه اینو بنویسید ps_employeeتا فقط همین یه جدول رو نشون بده ، بعد روش کلیک کنید ، حالا سمت راست مدیرها رو نشون میده ، مدیری که شما باشی و پسوردش رو فراموش کردید رو پیداکنید ، کنارش عکس یه مداد هست نوشته Edit (باید حتما بگم ؟ خوب کلیک کن دیگه) خوب تمومه دیگه (:دی) فیلد passwd رو پیدا کنید Function رو بزارید روی MD5 حالا اون عبارتی رو که کپی کرده بودیم رو اینجا پیــــستش (paste) کنید و آخرش پسورد دلخواهتون رو بنویسید مثلا :XGRQTThDXWfKgqMLC9f5bt5jUHbOBrnA36o4xW10zuw7tnH7sZmynewpass، دیگه واقعا تموم شد :دی اون زیر روی GO کلیلک کنید . تبریک پسورد شما بازنشانی شد اگه کارتو راه انداخت یه صلوات . واکنش ها : mehdiarab، kia777، ali7112 و 3 نفر دیگر 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milititi ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 سلام میشه کاری کرد هر دفعه نام پوشه admin رو تغییر نده؟؟؟چون واسه ورود هر سری باید رفت تو هاست اسم رو ببینیم بعد وارد شیم//// یا روش دیگه ای داره؟؟ممنون راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 سلام میشه کاری کرد هر دفعه نام پوشه admin رو تغییر نده؟؟؟چون واسه ورود هر سری باید رفت تو هاست اسم رو ببینیم بعد وارد شیم//// یا روش دیگه ای داره؟؟ممنون راهنماییم کنید هردفعه عوض نمیکنه.فقط بعد از نصب یه بار عوض میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در فروردین 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2015 سلامبعد ازتغییر رمز دیتا بیس برای اینکه تغییرات در سایت اعمال بشه و دسترسی به سایت مثل قبل داشته باشم باید تغییرات در کدام فایل ها وبه چه طریق اعمال کنم تا مشکلی نباشهممون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yeki ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 ممنون از اطلاعاتی که به اشتراک میگذارید با نرم افزاری که معرفی کردید فایل md5 پسوردمو ذخیره کردم حالا چطوری میتونم این کدو به پسورد اصلیم ترجمه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 این نوع کدگذاری قابل برگشت نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiarab ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 سلام . من می خوام پسوردم رو ریست کنم با phpmyadmin ولی نمیشه . پسورد رو عوض می کنم ولی بازم میگه پسورد اشتباههسپاس دوستان خودم جواب رو یافتم ،میزارم تا اگه دوستای دیگه ای هم مشکل من رو داشتن استفاده کنن . دوست عزیز دمت گرم و دم تمام دست اندر کاران و فعالان انجمن گرمخدا خیرتون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smostafa.mirghaffari ارسال شده در تیر 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2018 سلام . من می خوام پسوردم رو ریست کنم با phpmyadmin ولی نمیشه . پسورد رو عوض می کنم ولی بازم میگه پسورد اشتباهه سپاس دوستان خودم جواب رو یافتم ، میزارم تا اگه دوستای دیگه ای هم مشکل من رو داشتن استفاده کنن . آقا دمت گرم همه راه ها رو امتحان کردم فقط روش شما کارساز بود البته من رمزمو یادم نرفته بود ولی نمیدونم چرا ایمیل بازیابی رو ارسال نمی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اسفند 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2018 سلام . من می خوام پسوردم رو ریست کنم با phpmyadmin ولی نمیشه . پسورد رو عوض می کنم ولی بازم میگه پسورد اشتباهه سپاس دوستان خودم جواب رو یافتم ، میزارم تا اگه دوستای دیگه ای هم مشکل من رو داشتن استفاده کنن . سلام تمام این روش رو میرم ولی زمانی که روی go میزنم save نمیکنه ro md5 هم گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2018 لطفا فارسی تایپ کنید و از تقل قول کردن پست اول تاپیک خودداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali7112 ارسال شده در دی 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2019 سلام . من می خوام پسوردم رو ریست کنم با phpmyadmin ولی نمیشه . پسورد رو عوض می کنم ولی بازم میگه پسورد اشتباهه سپاس دوستان خودم جواب رو یافتم ، میزارم تا اگه دوستای دیگه ای هم مشکل من رو داشتن استفاده کنن . بسیار عالی بسیار عالی و بسیار عالی. خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
halako ارسال شده در آبان 5، 2021 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2021 در در ۱۳۹۱/۹/۱۱ در 22:23، shakibonline گفته است : سلام . من می خوام پسوردم رو ریست کنم با phpmyadmin ولی نمیشه . پسورد رو عوض می کنم ولی بازم میگه پسورد اشتباهه سپاس دوستان خودم جواب رو یافتم ، میزارم تا اگه دوستای دیگه ای هم مشکل من رو داشتن استفاده کنن . خب این روش برای پرستاشاپ 1.6 هست. برای تغییر پسورد یا در صورت فراموشی کلمه عبور یا مشکل در ورود به بک آفیس (Back office BO) پرستاشاپ 1.7 این مسیر رو باید انجام بدیم 1- وارد هاست خودتون بشین 2- به مسیر زیر برین و فایل parameters.php رو پیدا کنید. مرحله بعد هم راست کلیک و گزینه edit رو بزنین /home/yourdomine/public_html/app/config/parameters.php یه چیزی شبیه عبارت پایین رو توی فایل پیدا کنین قسمت cookie_key البته ممکنه new_cookie_key یا cookie_iv رو ببینن. با اینا کاری نداریم فقط cookie_key 'cookie_key' => 'kutuLkwERyk5gjLPIzPQvcQZ2zuj6LKasIUnnQwyajj' 3- عبارت داخل کوتیشن در مسیر زیر کپی و توی notpad بچسبانید (past) 4- همانطور که دوستمون گفتند، گزینه phpmyadmin رو از منوی سمت چپ بزنین تا دیتابیس باز بشه 5- توی جداول دنبال ps_employee بگردین بعدش سمت راست نام کاربری رو که دیدین، روی دکمه ادیت سمت چپ نام کاربر کلیک کنید. 6- دنبال عبارت passwd بگردین. جلوی اون از نوار کشویی عبارت MD5 رو انتخاب کنین 7- اون رشته ای که توی نوت پد چسبانده بودین رو کپی کنین و توی قسمت value بچسبانید. نکته مهم: پسورد جدیدتون رو بدون فاصله پس از کدی که چسبوندید وارد کنید. 8- اگه جلوی reset_password_token در قسمت پایین تر عبارتی نوشته شده بود اون تیک کوچولو جلو رو بزنین تا پاک بشه (این برای موقعیه که شما قسمت افزایش امنیت بخش کاربری رو توی تنظیمات عمومی بک آفیس غیرفعال کرده باشین و اگه تیک داشته باشه شما نمی تونین وارد بشین) 9- روی گزینه Go کلیک کنین. شما می تونین وارد بک آفیستون بشین. اگه جواب نداد شما احتمالا ssl رو غیرفعال کردین. برای فعال کردن SSL باید مسیر زیر رو دنبال کنین 1- وارد phpmyadmin توی هاستتون بشین 2- جدول ps_configuration رو پیدا کنید. ( این جدول خیلی بزرگه). توی اون عبارت PS_SSL_ENABLED رو جستجو کنین نگران نباشین اگه پیدا نکردین توی صفحات بعدیه. بعد از پیدا کردنش روی دکمه ادیت بزنین 3- value اونو روی بگذارید. و روی دکمه GO بزنین. این بخش هم تموم شد. حالا می تونین وارد بک آفیس خودتون بشین موفق باشید واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
carenfarhad ارسال شده در بهمن 26، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2021 در در ۱۳۹۰/۶/۸ در 14:53، mortaza2006 گفته است : سلام دوستان امروز براتون آموزش کامل عوض کردن رمز مدیریت رو آماده کردم که فکر کنم از این کاملتر گیرتون نمیاد این آموزش به سه روش ممکن ارائه شده 1- بازیابی پسورد از طریق ایمیل در این روش شما هنگام ورود به مدیریت بر روی Lost your password? یا کلمه عبورتان رو گم کرده اید؟ کلیک کنید. http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/lost-password-screen-300x225.png ایمیل مدیریت رو وارد کنید ( ایمیلی که قبلا به مدیریت وارد می شدید ) http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/access_code_by_email-300x224.png اگر ایمیل رو درست وارد کرده باشید این صفحه نمایش داده می شه و با موفقیت رمز جدید به ایمیل شما فرستاده شده. http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/password_sent_successfully-300x204.png حالا به ایمیل خود بروید و رمز عبور جدیدی برای شما فرستاده شده اگر فرستاده نشده دوباره بخواهید این کار رو انجام بدید باید 360 دقیقه صبر کنید تا دوباره بتوانید استفاده کنید. برای کم کردن این زمان می تونید به اموزشهای موجود در انجمن مراجعه کنید. [align=RIGHT] http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/time-limit1-300x273.png [/align] توجه کنید اگر سرور شما توانایی ارسال ایمیل با استفاده از تابع mail() رو نداشته باشد می توانید از stmp برای این کار استفاده کنید. 2- تغییر پسورد با استفاده از اسکریپت ابتدا این اسکریپت رو از ضمیمه دانلود کنید بعد از زیپ خارجش کنید و در روت سایتتان آپلود کنید یعنی کنار فایلهای پرستاشاپ بعد در ادرس بار مرورگرتان به این ادرس برید : www.site.com/invertus_passwd_reseter.php با تصویر زیر رویرو می شوید. در این صفحه ایمل مورد نظر خود را انتخاب کنید بعد روی “Download oldpasswords” کلیک کنید تا یک بکاپ از رمز قبلی سایت خود داشته باشید البته به صورت md5 هست که با نرم افزارهای خودش می تونید بفهمید چیه http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/07/backup_old_prestashop_passwords1-300x238.png اما روش دوم با انتخاب ایمیل خود با زدن دکمه “Reset” رمز اون ایمیل عوض می شه و رمز جدید شما میشه aaa333aaa http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/07/Reset-prestashop_password-300x219.png توجه بعد از انجام تغییر پسورد حتما حتما فایل رو از هاست خود پاک کنید. این اسکریپت بر روی پرستاشاپ ورژن 1.3 و 1.4 تست شده 3- تغییر پسورد از phpmyadmin روش سوم و اخرین روش ابتدا وارد phpmyadmin شوید بعد به دیتابیس سایت خود برید در اون صفحه یا در ستون کناری صفحه ps_employee رو پیدا کنید بعد با صفحه زیر رویرو می شید که مدیرها رو نشون میده روی مدیری که شما هستید کنارش یک مداد هست رو اون کلیک کنید http://www.prestashopdocumentation.info/wp-content/uploads/2011/06/edit-user-300x180.png حالا فیلد passwd رو پیدا کنید در قسمت Value این رو وارد کنید b31cb42fc60472855e1309b7c9731180 بعد از پایین go رو بزنیدو تمام معادل اون کد هم میشه aaa333aaa اگه روشی به جز این روشها بلد بودید در این تایپیک ارسال کنید. موفق باشید. invertus_passwd_reseter.zipدر دسترس نیست سلام من روش اول که ایمیل بود انام دادم و ایمیل برام اومد ولی جلوی رمز چیری نمینویسه روش سوم هم انجام دادم بازم میزنه کاربر وود ندارد یا رمز اشتباه هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .