14377 ارسال شده در مرداد 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2012 سلام دوستان 3 تا سوال داشتم خدمتتون (سرچ هم کردم ولی چیزی که به درد من بخوره پیدا نکردم و یا اگرم بود جواب نداد)1-به عکسی که گذاشتم نگاه کنید ، در قسمت محصولات پرطرفدار بالای هر محصول یه قسمت اضافه وجود داره که میخوام کلا حذف بشه و فقط عکس محصول مشخص باشه؟ 2_ اون لینکهای پایین صفحه که مشخص کردم رو چطور میتونم بصورت یه منوی زیبا بالای صفحه بیارم ؟ 3- تو بازارچه پرستاشاپ سمت راست صفحه برچسبهارو داره ..ایا این ماژول هست ؟ http://bct.site50.net/photos/973ba741e7bd.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2012 اون قسمت اضافه نيست و بلكه توضيحات كوتاه محصولتونه كه شما هيچي وارد نكردي توي ساخت محصول كه بهتره وارد كني و بعد نگاه كني با استفاده از ماژول منو كه در بازاچه موجوده برچسب ها جزر ماژول پيش فرض پرستا هست كه بايد نصبش كنيد مطمين بوديد جستجو كرده بوديد؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
14377 ارسال شده در مرداد 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2012 اون قسمت اضافه نيست و بلكه توضيحات كوتاه محصولتونه كه شما هيچي وارد نكردي توي ساخت محصول كه بهتره وارد كني و بعد نگاه كني با استفاده از ماژول منو كه در بازاچه موجوده برچسب ها جزر ماژول پيش فرض پرستا هست كه بايد نصبش كنيد مطمين بوديد جستجو كرده بوديد؟!!! خوب همه رو متوجه شدم جز سوال اولم _ میدونم واسه توضیحات هست اون قسمت ولی میخوام نباشه فقط عکس خالی باشه ؟ یه چیز دیگه از کجا بفهمیم پرستا شاپی که نصب کردیم نسخه چنده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2012 سايتتو بزار تا راهنمايي بشه نسخه هم در مديريتتون اون پايين صفحه نوشته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .