سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2016 سلام در صفحه محصول نمایش شاخه ها بهم می ریزه . لطفاً راهنمایی بفرمایین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 باید با پشتیبان قالبتون این موضوع رو مطرح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 با پشتیبانی قالب مطرح کردم . احتمال میدن از ماژول هایی که نصب شده باشه ولی نمیدونم کدوم ماژول رو حذف کنم مشکل حل میشه. چطور میتونم خطا یابی انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 دونه دونه ماژول هایی که نصب کردید رو غیر فعال کنید ببینید تاثیری میذاره یا خیر. البته این وظیفه پشتیبان شماست که این مشکل رو پیگیری کنه معمولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 دونه دونه ماژول هایی که نصب کردید رو غیر فعال کنید ببینید تاثیری میذاره یا خیر. البته این وظیفه پشتیبان شماست که این مشکل رو پیگیری کنه معمولا ممنون از راهنمایی تون این کار رو انجام دادم ولی تغییری ندیدم . وقتی تمام اوررایدها رو عیر فعال میکنم مشکل حل میشه . مشکل از کجا میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 باید به پشتیبانتون بگید ماژول هایی که override دارن رو بررسی کنن. این ماژول ها با غیر فعال کردن باز هم override شون میمونه و باید حتما حذف نصب بشن تا اوررایدشون پاک بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahin72m93 ارسال شده در اسفند 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2016 سلام دوستان توی انجمن ها گشتم ولی جواب سوالم رو پیدا نکرداینکه چطور میشه به فروشگاه بخش وبلاگ بصورت جدا اضافه کرد؟ با زیردامنه جدا ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر، سایتمون فروشگاه زیورآلات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .