ramtin535 ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بنده طراح سایت هستم .در ضمینه فروشگاه ساز ها تجربه ای ندارم یه خورده سرچ کردم و نسبت به فروشگاه ساز هایی که دیدم پرستا از همه بهتر بوددر نصب و راه اندازی مشکلی ندارم چند تا سوال کلی دارم 1- از کدام ورژن بهتر میشه استفاده کردالبته خوب معلومه که آخرین ورژن بهترینه ولی همیشه همه امکانات با آخرین ورژن ها سازگار نیستگزینه های مختلفی رو باید در نظر گرفت از ساپورت ماژول ها تا پرداخت و الی آخر 2- در مورد قالب میخواستم بدونم قالب های تجاری که در سایت ها به فروش میرسه دارای بسته آسان نصب فروشگاه ساز هم هست یا خیر 3- بنده برای یکی از مشتری ها می خوام یه فروشگاه بزنم در ضمینه تراول اجنسی (فروش پکیج های سفارشی مسافرتی)مشکلی که هست سیستم فروشگاه ها بر اساس نیاز های مشتریان تعریف نشده به این معنی که اگر بخوام شخصی سازی کنم به این صورت که سیستم فروشگاه رو به سیستم آژانس مسافرتی تبدیل کنم و فکر کنم فقط در تغییر ترجمه ها این کار میسر هستمیخوام بدونم که آیا سیستم فروشگاهی پرستا برای این گونه مشتریان دور اندیشی کرده یا نه و راه حل چیست ؟ 4-در مورد پلاگین بانک ها میخواستم بدونم تداخلی وجود داره یا خیرچون امکان داره برای این فروشگاه به چندین gateway برای فروش نیاز داشته باشیم 5- در مورد امنیت هم در فروشگاه هم در پرداخت تا چه حد این سیستم قابل اعتماد هست و نیازی به امن کردن هست یا نیست 6- آیا این فروشگاه ها به مدیریت محتوا جوملا یا زبان php سازگار هستند و امکاناتی وجود داره که با هم ادغام بشند یا خیر 7- آیا قالب های سیستم های دیگه قابلیت تبدیل شدن به ای سیستم رو دارن یا این سیستم فریم ورک خاصی داره عذر خواهی میکنم بابت سوالاتم و ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 1 : بستگي به هدف كاربريتون داره ولي هر چه باشه نسخه فارسي حالا چه 1.3 چه 1.4 ترجيح داده ميشه2 : قالب ها داراي پشتيباني هستند و خود طراح و يا پشتيبانتون براتون نصب مي كنه3 : پرستا انعطاف پذير ترين سيستم جهانه و بايد با ويرايش هاي خاصي هدف رو پياده سازي كنيد4 : ماژول هاي موجود بانكي در بازاچه موجوده و فعال و مشكلي ندارن5 : امن ترين سيستم پرستا هست ولي درگاه ها ديگ برميگرده سيستم بانكي كشور و ربطي به سيستم نداره6 : هر دو php هستند و بايد ديد منظورتون از ادغام چيه؟7 : خير قالب ها داراي الگوريتم خاص خود پرستا مي باشند و بايد براي تبديل تمامي كدها بازنگري و از پايه نگاشته شن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 پاسخ های شروین عزیز کامل بودتا حد امکان شخصی سازی های پرستا رو انجام میدیم ولی بستگی به حجم کار و مبلغ هزینه شده هم داره.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 این آماده کردن پرستا برای فروش خدمات سوال من هم هست ، چون پرستا بیشتر برای Merchandising طراحی شده ،و اینکه واقعن نمیشه ادعا کرد پرستا امن ترین گزینه هست ، امن ترین نسبت به چی و نسبت به چه هزینه ای ؟؟اگه منظور کمترین هزینه هست ، ممکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 در مورد امنیت نیاز هست که در منابع خارجی جستجو کنیم.تیم پشتیبانی پرستاشاپ هنوز ابتدای راه هست و انتظارها از این تیم بسیار بالاست. این انجمن هنوز یک ساله هم نشده. قدری زمان لازم است تا با ساختار پرستا بیشتر آشنا بشیم.ضمن این که در حال حاضر مشکلات شخصی که برای مدیران کل انجمن پیش اومده باعث کند شدن پیشرفت شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .