mehdi72 ارسال شده در اسفند 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2016 با سلام و خسته نباشید سایت ما یه بار بالا نمیومد ولی وارد بخش مدیریت میشد و تیکت بشون زدم گفتم مشکل از قالبتونه و با بک اپ هفته پیش بالا اوردمش الان دوباره به همین مشکل خوردم نمیدونم قالبی که استفاده میکنم این مشکل داره یا مشکل از جایی دیگس ممنون میشم بررسی کنید epassazh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در اسفند 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2016 سلام من دیباگ روشن کردن مشکل برای ماژولی هست که یه سال پیش سفارش دادیم و هنوز کامل نشده الان ما با سایت فعالیت میکنیم ستمه به همچین مشکلایی بخوریم خدایی همه ماژولا و سفارشایی که قبول میکنید همینجور تحویل میدید تو تیکت مطرح نکردم چون یه سال از تیکت جواب نگرفتیم به جز قول قصد بی احترامی ندارم ولی خودتون جای من بزارید دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در اسفند 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2016 سرورم برام مشکل برطرف کرد ولی ماژول بعد یه سال ........... کامل کنید تحویل بدید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در اسفند 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2016 سرورم برام مشکل برطرف کرد ولی ماژول بعد یه سال ........... کامل کنید تحویل بدید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2016 سلام دوست عزیز. این مشکلات رو یا از بخش پشتیبانی تلگرامی مطرح کنید تا پیگیری بشه یا از طریق تیکت. http://ipresta.ir/blog/36_%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85.html موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .