B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2016 قالب یلدا با رابط کاربری بسیار ساده و روان قالبی ایده آل برای فروش انواع محصولات در بستر اینترنت می باشد ، ساختار صفحه اول این قالب برای قرار دادن انواع بنر ها و عکس ها مناسب می باشد . به صورت پیشفرض ساختار صفحه اول تک ستونه می باشد که میتوانید براساس نیاز خود ستون راست یا چپ را نیز فعال نمایید . این قالب مناسب فروشگاه هایی هست که نیاز دارند در صفحه خانگی خود ، مشتری بیشتری جذب نمایند . قالب یلدا با طراحی مدرن و رنگ بندی های جذاب و زنده ، یکی از بهترین قالب های میان رده آی پرستا محسوب می شود . این قالب با وجود سادگی ، از امکانات و ظاهر مناسبی برخوردار است . با خرید این قالب مطمئن خواهید بود که براساس هزینه ای که میکنید امکانات ارزشمندی بدست می آورید . در طراحی این قالب تماما سعی شده تا نیازهای اساسی یک فروشگاه اینترنتی خوب برآورده گردد . تمامی استانداردهای سئو ، طراحی و رنگبندی و سادگی و رابط کاربردی شفاف در قالب یلدا به درستی پیاده سازی شده و این قالب را ما به شما برای پیاده سازی انواع فروشگاه های اینترنتی پیشنهاد میکنیم . از همه ی گجت ها مشتری جذب کنید و بفروشید تمامی قالب های جدید آی پرستا با موبایل سازگار هستند ، نوع سازگاری و ظاهر این قالب ها در موبایل به صورتی هست که حس مرور سایت در یک اپلیکشین موبایل را به مشتری القا میکند . قالب یلدا با ظاهری مینیمال و ساده در موبایل ، سرعت فوق العاده و کارایی بالایی ارائه می دهد . یکی از مشکلات قالب های ریسپانسیو سنگین بود و عدم عملکرد درست در صفحه نمایش های کوچک هست ، به صورتی که عملا کارایی این قالب ها در موبایل زیر سوال می رود . اما تیم آی پرستا با متد ها روش های جدید و ابتکاری طراحی نوینی ارائه می دهد تا بهترین و لذت بخش ترین حس در مرور فروشگاه شما با موبایل را به شما هدیه دهد . قالب یلدا از رابط کاربری بسیار روان و زیبایی در موبایل بهره میبرد ، سرعت لود بالا ، سادگی و زیبایی و سهولت خرید این اطمینان را به شما میدهیم که بتوانید از حداکثر ظرفیت مشتریان موبایلی خود بهره مند شوید . قالب یلدا با توجه به قیمت مناسب ، سادگی رابط کاربری ، زیبایی و رنگ بندی شاد ، سازگاری با انواع تبلت و موبایل و پشتیبانی مطمئن آی پرستا یکی از بهترین گزینه ها برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی بر پایه پرستاشاپ می باشد . آی پرستا این قالب را به شما پیشنهاد می نماید . مشاهده دموی قالب یلدا خرید قالب یلدا از بازارچه واکنش ها : admin، eszmath و miladsalehi 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در اسفند 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2016 لینک دمو کار نمیکنه واکنش ها : eszmath 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2017 دموها اصلاح شدند واکنش ها : eszmath 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rj2mcode ارسال شده در فروردین 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2017 سلام. آیا بعد از خرید تیم پشتیبانی این قالب رو نصب میکنه در صورت درخواست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 بله یکبار نصب قالب به صورت رایگان انجام میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام وقتی قالب رو فعال میکنم ارور زیر رو میده چیکار کنم http://uupload.ir/files/tryd_screenshot_20170201-210718.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2017 سلام وقتی قالب رو فعال میکنم ارور زیر رو میده چیکار کنم http://uupload.ir/files/tryd_screenshot_20170201-210718.jpg سلام باید نسخه phpتون رو به 5.4 تغییر بدید واکنش ها : Hosseini 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2017 سلام باید نسخه phpتون رو به 5.4 تغییر بدید ممنون مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در خرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2017 رنگبندیش برام مهمه چطور میتونم تنظیمات اون بخش رو ببینم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2017 از منوی ماژول ها >> ماژول ها، ماژول تنظیمات قالب رو جستجو کنید و تنظیمات مورد نظرتون رو انجام بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahavaze ارسال شده در خرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2017 سلام سوالایی در مورد قالب داشتم لطفا راهنمایی کنید ممنون اولا این عکسارو از کجا باید وارد کنم؟واسه هر منویی قرار دادم عکس ولی اینجا نمیاد http://uupload.ir/files/8i5a_untitled.png دوم اینکه شکل این آیکون ها و ادرسشونو از کجا تغییر بدم؟ سوم اینکه این بلوک ها رو عکساشونو از کجا تغییر بدم؟ http://uupload.ir/files/vcny_untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2017 سلام. 1) برای هر سرشاخه تصویر بندانگشتی قرار بدید 2) از منوی ماژول ها >> منوی شاخه ها (آیکون ها) 3) از منوی ماژول ها >> ماژول ها، ماژول پیکربندی قالب می تونید این تصاویر رو تغییر بدید. موفق باشید واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در خرداد 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2017 تخفیف امسال چقدر کم بود قصد داشتم قالب الکترو مارکت با قالب دستچین عوض کنم از شانس من تخفیف براش لحاظ نشد امروز همین یلدا میخرم طراحی خوبی دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahavaze ارسال شده در خرداد 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2017 سلام من هرکاری میکنم نماد اعتماد نمیتونم بذارم توی این قالب باید چکار کنم؟ ماژولشو از بازارچه گرفتم نصب کردم ولی هرجای قالبو واسش انتخاب میکنم نمیاد میخوام توی فوتر باشه سوال دومم اینه که این دوتا عکسو هرکاری میکنم عوض نمیشن حتی توی ماژول حذفشونم میکنم ولی اینجا بدون تغییر هستن و نه میرن و نه عوض میشن http://uupload.ir/files/emik_untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 سلام 1. دوباره نسخه جدید نماد رو دانلود و نصب کنید ببینید مشکل حل میشه. 2. کش پرستاشاپ و کش مرورگر رو خالی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahavaze ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 سلام 1. دوباره نسخه جدید نماد رو دانلود و نصب کنید ببینید مشکل حل میشه. 2. کش پرستاشاپ و کش مرورگر رو خالی کنید. سلام هرکاری میکنم نمیشه اخرین نسخه رو از بازارچه دانلود کردم و نصب کردم،کد ای نماد رو که وارد میکنم و ذخیره میکنم نمیاد توی صفحه،بعد که میام توی صفحه پیکربندی ماژول میبینم تا اون کدی که وارد کردم کلا پاک شده و ذخیره نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi71 ارسال شده در خرداد 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2017 سلام چندتا مشکل توی دموی قالب دیدم خواستم ببینم توی قالب تحویلی هم همین مشکلات وجود داره یا نه؟ 1. رنگ فونت برای تایپ در قسمت جستجو نامناسب است. (همرنگ پس زمینه است) 2. باز نشدن زیر منوی ها در گوشی. وقتی گزینه های منو را لمس می کنیم زیر منو ها باز نمی شود و و وارد دسته بندی می شود. مثلا وقتی گوشی موبایل رو لمس می کنیم برندها رو نمایش نمی ده و وارد دسته بندی موبایل می شود. 3. نمایش یک علامت مثل + یا - در صفحه محصول برای تب های مشخصات در زمانی که کاربر سایت را با گوشی مشاهده می کنید. تا متوجه شود این قسمت ها قابل باز شدن هستند. با تشکر واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahavaze ارسال شده در خرداد 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2017 سلام چطوری میتونم یه ستون به سمت راست این قالب اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2017 سلام. وارد منوی تنظیمات >> قالب ها بشید، روی دکمه " تنظیمات پیشرفته " کلیک کنید، یکی از ستون رو فعال و از پایین صفحه تیک ستون مربوط به index، صفحه اصلی یا نام سایتتون رو بزنید. موفق باشید واکنش ها : sepehr و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maziarmoeeni ارسال شده در تیر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 سلام من به تازگی سایتی راه اندازی کردم که از این قالب برای سایتم خیلی خوشم اومده ولی خب ماژول های قالب سهند بیشتر و کاملتره میخاستم ببینم میشه ماژول های قالب سهند رو روی این قالب نصب کرد؟ مثل ماژول هدیه خرید و وقتی کالا موجود شد به مشتری ایمیل بده و... اگر میشه چقدر هزینه اضافه داره و اینکه آیا دمویی هست که بشه تو پنل کاربری امکانات این قالب رو دید که بهتر راجبش تصمیم بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در شهریور 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2017 چرا قالب ناقص لود شده و رنگبندیش اعمال نشده(پیوست) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2017 تیکت بزنید قالبتون دارای پشتیبانی تجاری هست واکنش ها : morteza98 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Duman-Saeid ارسال شده در مهر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 تغیراتی که در ماژول اعتماد ساز انجام میدم تو سایت اعمال نمیشه میتونین راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2017 سلام یکبار چک کنید ببینید تغییرات ذخیره شده باشن. سپس بعد از اعمال تغییرات یکبار کش پرستا و مرورگرتون رو خالی کنید ببینید تغییرات نشون داده میشن. واکنش ها : Duman-Saeid 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Duman-Saeid ارسال شده در مهر 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2017 سلام خیلی ممنون بابت جواب سوال قبلی یه سوال دیگه دارم در مورد ستون های راست و چب و اینه که نه میشه تعداد ماژول ها و گزینه هارو کم کرد نه اضافه کرد یعنی وقتی ستون راستو فعال میکنم کل گزینه هارو میاره فارغ از اینکه کدوم تیک هارو زدم و وقتی ستون راستو فعال میکنم فقط فروش ویژه رو میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .