Hosseini ارسال شده در مهر 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2017 سلام فقط برای سه صفحه(اصلی،شاخه ها،محصولات) میتواند محتویات ستون راست(یا چپ) متفاوت باشه. ولی مثلا برای همه شاخه ها یکی هست و برای همه محصولات محتویات ستون راست(یا چپ) با شاخه ها متفاوت میتواند باشد. از منوی ماژولها>>جایگاه (موقعیت)، در این صفحه در سمت چپ بالا روی نشاندن یک ماژول کلیک کنید. قسمت ها را مثلا برای ستون راست به این صورت تنظیم می کنید: (ماژول-->ماژولی را که میخواهید در ستون راست برای هر صفحه متفاوت باشد،پیوند به-->displayRightColumn استثناها--> از لیست زیرش صفحه ای که میخواهید ماژول در آن صفحه نمایش داده نشود را انتخاب می کنید. واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Duman-Saeid ارسال شده در مهر 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2017 سلام فقط برای سه صفحه(اصلی،شاخه ها،محصولات) میتواند محتویات ستون راست(یا چپ) متفاوت باشه. ولی مثلا برای همه شاخه ها یکی هست و برای همه محصولات محتویات ستون راست(یا چپ) با شاخه ها متفاوت میتواند باشد. از منوی ماژولها>>جایگاه (موقعیت)، در این صفحه در سمت چپ بالا روی نشاندن یک ماژول کلیک کنید. قسمت ها را مثلا برای ستون راست به این صورت تنظیم می کنید: (ماژول-->ماژولی را که میخواهید در ستون راست برای هر صفحه متفاوت باشد، پیوند به-->displayRightColumn استثناها--> از لیست زیرش صفحه ای که میخواهید ماژول در آن صفحه نمایش داده نشود را انتخاب می کنید. خیلی ممنون از راهنمایتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahavaze ارسال شده در آبان 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2017 سلام من هرکاری میکنم نمیتونم این قالب رو نصب کنم و خطای زیر رو میده نسخه php 5.4 هست نسخه پرستا هم 1.6.1.6 http://uupload.ir/files/yge6_untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آبان 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2017 سلام دیباگتون رو روشن کنید و ببینید چه خطایی میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrchaabi ارسال شده در دی 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2017 راهنمایی جهت نماد اعتماد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 31، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2017 با سلام بستگی داره ، برخی ماژول ها وابسته به کدنویسی خود قالب هستند و نمیشه به قالب دیگه ای منتقل بشن ، برخی دیگه هم میشن ، تیکت بزنید : https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 آپدیت 1.1 قالب یلدا 96/08/16 افزوده شدن جستجوی لایه ای در موبایل افزوده شدن ماژول محصولات پرطرفدار به صفحه اصلی رفع باگ های مربوط به رنگبندی قالب رفع مشکلات موجود در نصب قالب رفع باگ متن کادر جستجو رفع باگ های منو در موبایل و تبلت تغییرات ظاهری جزئی در لیست محصولات در صفحه اصلی بهبود های کلی در نمایش قالب در موبایل از حساب کاربریتون میتونید این آپدیت رو راهنمای نصبشو دریافت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hassan2h ارسال شده در فروردین 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2018 سلام. میخوام توضیحات شاخه ها در صفحه نیان. مثل دمو مثلا وقتی شما روی شاخه اصلی کلیک میکنید. در صفحه ای که باز میشه فقط محصولات نشون میده. ولی برای من توضیحات شاخه و تصویر بند انگشتی زیر شاخه هارو هم نشون میده. (میخوام این باکس ها پنهان بشن) فقط لیست محصولات نمایش بده. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2018 سلام از منو ماژول ها >> ماژول ها، پیکربندی قالب رو جستجو و وارد پیکربندیش بشیدو گزینه نمایش دسته بندی ها رو غیرفعال کنید واکنش ها : hassan2h 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2018 سلاموارد پیکربندی ماژول "پیکربندی قالب" شوید و گزینه نمایش زیر دسته را غیر فعال کنید تا زیر شاخه ها نمایش داده نشود. بعد از منوی کاتالوگ>>شاخه ها، هر شاخه ای را که اضافه یا ویرایش می کنید، برای قسمت تصاویر بند انگشتی عکس قرار ندهید و همچنین توضیحاتی هم نداشته باشید. واکنش ها : hassan2h 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranone ارسال شده در تیر 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2018 سلام، خسته نباشید برای عدم نمایش زیر مجموعه ها در منوی اصلی سایت باید چیکار کنم؟ (از داخل پیکربندی قالب گزینه نمایش زیر دسته را غیر فعال کردم ولی نشد) گزینه دیگه اینه که من ماژول منو آیکون ها رو غیر فعال کردم ولی از نصب خارج شده، الان روی نصب که میزنم کلا به یه صفحه خالی و ناموجود میره (عملیاتی انجام نمیده)، یه ماژول دیگه رو تست کردم (PayPal) اوکی بود ولی این نمیشه، باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2018 سلام می توانید تیکت بزنید و دسترسی هاتون را ارسال کنید تا براتون بررسی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در تیر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2018 سلام این قالب 1.6.1.18 سازگار هست آیا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در مهر 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2018 عرض ادب خدمت دوستان من این تم رو تازه تهیه کردم و یک سوال داشتم تصاویر بزرگ بالای سایت مانند (دمو گلدان های دست ساز و ... ) و تصاویر وسط قالب ( شش تصویر بزرگ ) رو از کجا باید ویرایش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2018 سلام از منوی ماژولها>>ماژولها و سرویس ها، ماژول پیکربندی قالب را جستجو و وارد پیکربندی این ماژول شوید و بنرهاتون را تغییر دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soul ارسال شده در آذر 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2018 سلام من قالب یلدا رو تازه خریدم و هنوز دارم از localhost استفاده میکنم تا آماده بشه بعد بریزم رو هاست ولی الان تعدادی شاخه دارم ولی در فوتر نمایش داده نمیشه یه دونه از این شاخه ها رو فقط نشون نمیده (شاخه کیف) دلیلش رو درک نمیکنم ؟لطفا راهنمای کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2018 سلام متاسفانه تا سایت آنلاین نباشه و مشکل رو نبینیم نمی تونیم راهنمایی کاملی بکنیم. بعد از اینکه سایت رو آنلاین کردید و مشکلتون رفع نشده بود تیکت بزنید تا بررسی بشه. موفق باشید واکنش ها : soul 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soul ارسال شده در آذر 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2018 سلام متاسفانه تا سایت آنلاین نباشه و مشکل رو نبینیم نمی تونیم راهنمایی کاملی بکنیم. بعد از اینکه سایت رو آنلاین کردید و مشکلتون رفع نشده بود تیکت بزنید تا بررسی بشه. موفق باشید ینی من اول سایت رو آنلاین کنم بعد بشینم تظیمات و شاخه ها و محصولات و ... اضافه کنم منطقی نیس خوب ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2018 درود میتونید سایت رو در حالت تعمیرات قرار داده تا کسی نتونه سایت شما رو ببینه. همچنین میتونید در زیر پوشه ای از دامنه اصلی پرستاشاپ رو نصب کنید تا دسترسی بهش نداشته باشند. متاسفانه تا زمانی که به سایت شما دسترسی نداشته باشیم نمیتونیم پشتیبانی ارائه کنیم. واکنش ها : soul 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadrahmani74 ارسال شده در آذر 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2018 موقع انتخاب برای قالب اصلی ارور 503 میده هم روی لوکال هم روهاست :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2018 درود قالب های تجاری دارای 6ماه پشتیبانی رایگان هستند، تیکت بزنید تا بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soul ارسال شده در آذر 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2018 سلام من وقتی قالب رو خریدم دامنه رو وارد کردم ولی الان فک میکنیم در نوشتن دامنه اشتباه کردم کجا میتونم ببینم با چه دامنه ای خریدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2018 تیکت بزنید بهتون اطلاع میدیم که دامنه ای که وارد کردید چی بوده واکنش ها : soul 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soul ارسال شده در آذر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2018 تیکت بزنید بهتون اطلاع میدیم که دامنه ای که وارد کردید چی بوده من الان چند روزه تیکت زدم ولی جوابی دریافت نکردم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آذر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2018 سلام در ایام تعطیل پاسخگو نیستیم. در صورت تمایل میتونید تیکتتون رو از طریق آیدی تلگرام @ip_support پیگیری کنید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .