m0stafa ارسال شده در شهریور 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2012 با درود من یک منوی css ساختم که از چندین فایل ، عکس و فولدر ساخته شده حالا میخوام که این منو را توسط ماژول multi block arbitrary text or html داخل سایت قرار بدم چطور باید این کار رو بکنم ؟ یا به عبارت دیگر : چطور فایل لود شونده منو را(html میباشد) توی ماژول ذکر شده قرار بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2012 البته این رو بگم که ماژول ذکر شده تقریبا کار ماژول تبلیغات در همه جای سایت را انجام میدهد . ( کسی نمیدونه ؟؟؟) چطوری ی منوی css که توسط ی نرم افزار طراحی کردم رو توی سایت پرستا شاپی قرار بدم ؟ حالا میخواد ماژول پست اول باشه یا ماژول تبلیغات در همه جای سایت ، یا هر جور که اساتید محترم می دانند .با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2012 به بخش آموزش و ساخت ماژول مراجعه نماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2012 جستجو کردم چیزی دستگیرم نشد !! میشه ی مقدار بیشتر توضیح بدهید ، باید ماژول بنویسم ؟؟راه دیگه ای نداره ؟استفاده از منوی css یا فلش خیلی کاربردی می باشد، از این منو های خسته کننده پرستا شاپ هم راحت میشیم .ی نمونه منو را پیوست می کنم ، من میخوام این رو روی سایت پرستا شاپی قرار بدم چطوری این کار رو بکنم ؟نیاز به ماژول جدید داره ؟؟image-menu-1.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2012 شما مي توني كد html رو توي اون بلوك بزاري ولي اگه كلا مي خواي مستقل باش و لا اين جوري چيزا رو درست كني بتر ماژول مستقل با كدهاي اماده اي كه گذاشتي بسازي اين هدفتون نياز به كدنويسي و يا ايجاد ماژول با اين افكت داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2012 شما فقط نیاز دارید که یک css رو لود کنید؟ اگر اینطوره مثل کد زیر رو ابتدای html قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2012 این طوری لینک بدم درسته (این یک منوی فلش می باشد): این چطور(منوی css) : فایل های منو به همراه عکس هایش را در فولدر other داخل root فروشگاه ریختم این کد ها را داخل تگ قرار دادم محتویات فایل html یا htm را هم داخل ماژول های ذکر شده قرار دادم ( به همراه کد های بالا در تگ هد )ولی باز هم منو ها نمایش داده نمی شوند ، مشکل کجاست ؟ آیا باید نحوه لینک دادن در href را تغییر بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faramarz ارسال شده در شهریور 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2012 شاید بشه ماژولی مثل اسلاید شو در مکان دلخواهت نصب بکنی، بعد فایل به فایل کدهاشو با کدهای خودت جایگزین بکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2012 فکر نکنم بشه، آقا فرامرزسه تا دیگه منو پیوست کردم فقط ی جوانمرد پیدا شه بگه چطوری این منو ها رو روی سایت بزارم ؟؟demo.zipSlideDownBoxMenu.zipRockingRollingMenu.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2012 شما سورس سایتتون رو ببینید که فایل ها به درستی لود شدن یا نه.از فایرباگ کمک بگیرید تا بتونید به صورت دستی فایل ها رو وارد سورس کنید تا لود بشن. اگر نشد از لینک کامل استفاده کنید تا به مشکل نخورید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2012 من برنامه نویسیم خیلی ضعیفه ، بعد از چند روز تلاش هنوز نتونستم یکی از منوها را رو سایت بزارم که بیاد بالا . یعنی یکی نیست بیاد ی مقدار با جزئیات توضیح بده ما کارمون راه بیفته ؟ با کلی گویی که نمیشه !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2012 شما اگر می خواهید از header.tpl آدرس دهی کنید باید آدرس را از ریشه بدید برای چک کردن با کروم سایت رو لود کنید بعد f12 بزنید - اون گوشه پایین سمت راست یک علامت ضربدر هست اون رو بزنید resource هایی که لود نشدن رو به شما نشون می ده با استفاده از این می تونید مشکل خودتون رو حل کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2012 تئوری توضیح دادن وقت زیادی میگیره. اگر سایتتون رو در اختیار داشته باشیم و ببینیم میتونیم سورس رو چک کنیم و بهتون کمک کنیم.این طوری که شما توضیحات خودتون هم کامل نیست و ما حتی نمیدونیم css لود میشه یا نه و علاوه بر اون css ایرادی داره یا نه خیلی سخت میشه کمک کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2012 ممنون از دوستان ولی من هنوز نتونستم سورس هم بدم بقیه دوستان هم اگر بخوان یاد نمیتونن بگیرن .شما یکی از منو های ذکر شده رو توی قالب پیش فرض توضیح بدید ، نه تنها من بلکه بقیه کسانی دیگر هم یاد میگیرند .اگر f12 بزنم هم ، فایر باگ باز میشه و اونی که شما گفتید رو نتونستم انجام بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2012 من خیلی علاقه دارم این کار رو انجام بدم اما در حال حاضر وقت کافی ندارم.از سایر دوستان اگر کسی میتونه این لطف رو بکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2012 بالاخره تونستم فقط ی مشکلی دارم ، چطوری فاصله دو تا منو رو کم کنم ؟( فایل ضمیمه)parsstar.netالبته خودم ی کارایی کردم وقتی فاصله کم میشد ، منو به سمت چپ متمایل می شد ، دیگه به حالت قبل برنمیگشت !لطفا در این زمینه کمکم کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2012 این تغییرات رو برای کمی بالا رفتن متون داخل منو انجام بدید: خط 1 style.css : float: right; margin-top: -10px !important; margin-bottom: 10px; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مهر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 با سلام برای منویی که روی سایت قرار دادم چند تا زیر منو گذاشتم ، فقط مشکلی که هست اینه که وقتی توی صفحه اصلی روی منوی لوازم جانبی میری زیر منو مخفی میشه ، ولی در جای دیگه به این شکل نیست ( تصاویر پیوست شده )parsstar.net نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 بالاخره تونستم خوب بگید چطور تونستین...به هر حال شاید این مشکل بقیه هم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مهر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 کسی نیست ؟ ب نظر میاد مدیران نمی خوان تو زمینه کمک کنند !!!! نحوه قرار دادن منوی css را بعدا نوضیح میدم ، فعلا که کسی تو این زمینه کمکم نمیکنه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 داخل فایل style.css خط 85 این مورد رو قبل از { اضافه کنید:z-index: 10; البته هر عددی بیشتر از 4 بدید کار میکنه. البته مدیران اگر بتونن و وقت کافی داشته باشن جواب سؤالات شما رو میدن و این انجمن تأسیس شده برای همینامیدوارم شما هم اطلاعات خودتون رو با دیگران به اشتراک بزارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .